U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Da sam jedini...
istuci sve u policijskoj stanici
Šta mislite, koliko će proći dok se ne sazna da je pronalazač iz SNS-a?
ima već komentar, al ne umem da linkujem :)
Ел може неко да ми нађе инсталацију за ГТА 4, али да ми по завршетку инсталације не тражи неке велидације, шифре и остале пичке материне?
sto je hegel bitan? vidim svi se nesto loze na njega a ja nemam pojma o njemu...sta je hegel provalio?
ahhaha dobar avatar
niko nista?
да ли постоји нека мађија да сачувам више линкова као букмарк? дакле да кликнем на један букмарк и да ми хром отвори фазон 5 различитих сајтова а не да морам да кликћем сваки понаособ? то ми делује као прилично згодна стварчица и не толико зајебана за спровођење
pa samo napravis folder u bukmarkovima, strpas unutra sta ti treba i onda kliknes desni klik i "otvori sve obelezivace"
ovako to u mozili izgleda
http://www.dodaj.rs/f/t/7X/4Eh0hgmX/all.png
Bruce, avatar ubija šakama. Vjeruj mi, potičem iz grada boksa ;-))))
хвала људи, изменаџерисао сам некако све једино што не могу како сам и замислио једним кликом да отворим све него морам десни клик па опен ол
Ljudi, je l' ima neki način da odmah pristupim bukmarkovima sa androida? Ja uvek prvo moram da uđem na internet, onda otvorim neki rendom sajt, i tek onda mogu da kliknem history ili bookmarks. Aj, pomozite Džeku, malo je sporiji što se tehnologije tiče.
Ako imaš vidžet od svog pretraživača, možeš bukmark da imaš na početnoj strani fona, i direktno uđeš u bukmarkovanu stranu sa ekrana.
Morala sam izguglati da vidim šta ti je to vidžet. xD
Imam to za hrom. xD Aha, vidim sad, ispod imam zvezdicu, pa mi izađu bukmarkovi. Fala.
Da, inače mi je instalirao (sa nečim što sam skinula verovatno) neki Cinema plus, poludeću od adova i gluposti, bloker ne pomaže, jedino što zaklanja sliku koja je trebalo da iskoči, ali adovi i dalje samo po sebi iskaču. Našla sam neki program, detektovao mi je mali milion sranja spajvera u kompu (nije ni čudo kada nikad nije čišćen), nadam se da će da radi i da me neće zajebati.
Jao poludeću od ove cineme.
E za to nisam nadležan jebiga :D
Sacam skinula SpyHunter sa torenta, valjda će da radi.
SpyHunter-i sa torenta su puni spy-ova :D