Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne da mi i dalje. Šta god da je, zbogom.
Мала Видра са Малом Видром?
Hahaha
stoko neoriginalna.
Da li bi i moderatori koji su stavljali kukasti krst u sklopu svog nadimka isto dobili trajni ban kao ovaj mučenik dimitrije da nisu u tom trenutku bili moderatori?
Aahahahha jel moguće da je dobio trajni zbog kukastog krsta?
▪▪▪▪
Ironični, on nije banovan zbog svog korisničkog imena (to bi bilo isto kao kada bi bend "Eva Braun" bio zabranjen), već zbog fašističko-antiseminističkog avatara i definicije u kojoj Adolfa Hitlera pokušava da predstavi kao nekog kul lika. Da li pokušava da troluje ili je ozbiljan, neću da ulazim u to. Svi mi ovde se zezano i šalimo sa stereotipima i sličnim stvarima, ali neka granica postoji - uvek su autori sa neonacističkim stavovima dobijali ban.
Moderatori koji su stavljali svastike su to stavljali iz zezanja, ali su ih sklonili relativno brzo jer su mnogi komentarisali da nije baš umesno praviti šalu sa tim stvarima. Ne bi bili banovani iz prostog razloga što nisu nikada propagirali neonacističke stavove.
Banovati sve koji imaju definicije i postere koje propagiraju SAD! Lično me pogađa i uzrujan sam kad vidim njihovu zastavu. Zemlju su mi razjebali, tri puta!
Banovati sve koji imaju definicije i postere koje propagiraju SAD! Lično me pogađa i uzrujan sam kad vidim njihovu zastavu. Zemlju su mi razjebali, tri puta!
Ne znam zašto ne bi ovo postala praksa. Jeste da će PETA i ostala veganska udruženja buniti, ali ko ih jebe.
Hitler je bio kul.
(SHALA)
jebaću ti tetku (nije shala)
Podržavam Dekijev predlog s proširenjem na Englesku, Engleze, a bogami i Veliku Britaniju.
govna zidovska
Hitler je bio kul.
(SHALA)
Misliš - "šalom"?
Декарин предлог је ок, само што ја мислим да нема таквих постера и дефиниција. А што се Договог проширења тиче, мало је куме... Треба то проширити и на ЕУ.
govna zidovska
Šaljivo, nema šta.
okrenimo se Bogu
Šta da radim kad mi dođe dan da ''jebem majku svima redom na glas''???
Sad bih ti rekla..
Шир Кан, прво то уради себи.