U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Kad ti dodje takav dan ti lepo traži ban.
Heheheh
ja napišem defku "majku vam svima" i onda obrišem :)
Nema, nego čisto preventivno.
Kukasti krst nisam nikad video da neko nosi na ulici, dok britanske ili američke zastave nosi svaki peti. I nije moda, iste boje je i naša zastava, nije moda. No dobro...
Захтевам бан због таквог неспортског понашања.
Chule koliko ima skinsa i fašista u državi?
Деки, носиле би се и мајице са српским обележјима кад би Кинез хтео да их продаје за 500 динали, ал' неће, и кад би ови из 011 шопа спустили мало цене, реално само гастози могу себи да приуште те лепше ствари са њиховог сајта.
čule, na koju Majicu sa o11šopa si najviše puta mastur...drko?
Расни, не може се то знати са сигурношћу, јер многи су прикривени фашисти. А што се тиче скинса њих има око 10000.
Moj pradeda je ranio Mladena Stojanovica ocete i mene banovati lolo
Au, baš je nauka uraditi sebi majicu po želji.
Директоре, не морамо сви да дркамо на мајице као и ти. Ја не смем тако клиначки да се облачим, јер не смем се истицати у околини, тако да се сасвим нормално облачим, без икаквих обележја, осим ако баш морам да носим нека обележја, ал' приватно их не носим.
Натнат, није, али да бих урадио себи квалитетну мајицу, требам наћи и квалитетног мајстора, а то је тешко у Србији, једва сам нашао човека који зна да скраћује фармерке како треба, јер сам између два броја и не могу никад да нађем одговарајућу дужину.
Au, baš je nauka uraditi sebi majicu po želji.
Au, koji kmetovski post. Šta hoćeš da kažeš? Da ako znam kako da uključim mašinu da operem prljave čarape i gaće da to trebam i da uradim!? O ovome vam pričam klasicxna američka propaganda jedakosti polova!!1
Nisam mislila da šiješ majicu. Kupiš jednobojnu, kvalitetnu, sam sebi uradiš pripremu za štampu i bilo kojoj boljoj štampariji je odradiš.
zašto je u naslovu samo RAZNO dva puta a pitanje jednom
zašto nije
ДА ИМАМ ПИЧКУ ДАО БИХ ТИ ЈЕ ЗА ОВО. :*
Uvek možeš čmar ponuditi :-)
nije dukat dvojka maleni pozz
Da. Bas to sam mislila.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201412/155580/black_man_rage_gif.gif