U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
kako dobar gif
čudi me da ga nisi pre kačio
xaxa
Данас сам причао са једним доктором електротехничких наука, и ништа човека нисам разумео како треба, јер углавном користи те неке стручне изразе, које је не капирам, ево овако. Хоћу да направим мини фонтану, и сад, направио бих водопад, али пошто ми није исплативо да пумпа стално троши кућну струју, а нећу да уђем у црвену тарифу, размишљао сам како да направим нешто што би покретало ту пумпу, бар пола радног времена, рекао је лик да је то могуће, као да могу направити, ал' проблем је што га ништа нисам разумео како то да направим, а срамота ме да опет питам човека, ил' да га смарам да ми он направи, јер је старији човек и врло је озбиљан, тако да ме занима зна ли неко нешто о томе, и да, немојте стручне изразе, иако сам завршио електротехничку средњу, немам појма о томе ништа што се тиче стручних израза, па ако може што једноставније.
kradi struju
Brate ti treba da se ne ističeš, a oćeš da gradiš fontane.
hahahahahahahahhahahah
Moguće je Ćule. Ujedno me podseti na Zaovine, to je prava stvar. :)
Uzmes onu spravu sto ima ono okruglo u sredini i stavis je u centar fontane. Koristeci ono rotirajuce sto ima onu ruku napred, koristis kineticku energiju vode, a istovremeno ono okruglo u sredini akumulira energiju. Sad, glavno je da kupis kvalitetno ono sto se koristi kad ono rotirajuce sto ima onu ruku napred, da se ne bi rasipala energija, jer svaki gubitak ce znaciti ulazak najpre u plavu zonu, a onda i u crvenu.
Ovo je uređaj koji ti može pomoći u zamisli da fontana radi onoliko sati kolko si zamislio, može da ti ga ugradi i neko bez diplome etf-a.
http://www.austinamusements.com.au/images/source/30-1-13/IMG_3232.jpg
Nema ništa jednostavnije od toga: staviš mini fontanu na uzvišeno mesto, pumpu redovno uključiš u struju, a dovod vode razdvojiš na dva kraka od kojih jedan ide u pumpu iz akumulacije fontane, a drugi direktno iz vodovoda na vodopad. Kad ne želiš da koristiš struju samo odvrneš česmu i pustiš da voda teče. Uštedećeš ogroman broj kilovata.
kuplunže, ovo mi ne djeluje kao 230V prekidač, ne budi takva nubara.
Како се брат мој Мелкијадес "почистио" и зашто? И коме треба да попушим да бих и ја то добио?
П.С. Само не Брусу, плиз.
Smarao je neviđeno i izuzetno.
Dank, ako misliš na to što je sve svoje obrisao, to je odavno planirao da uradi. Da dođe do neke pozicije (ili krune, nisam siguran), i da obriše sve, pa ponovo da obrće igricu, jer mu drugačije nema smisla. Mrzi me da objašnjavam lepše, ukapiraćeš. A ne mora da znači da će odma da obrće ponovo igricu, kad bude biće.
Капирам вас обојицу. То ми тако кул, па хоћу и ја. Мелки је кул увек био, и овај потез му је кул. Шта који курац сиротиња да га чита? Само ми са приступом гробљу. Тако и треба, андерграуд до коштане сржи
Ti ne'š dobiti trajni ni od kog sem mene. Kad platiš pivo u Odžacima :)
Што трајни? Ја сам питао за брисање дефиниција :). Далеко бре, Оџаци. Једино у НС некад може. Да се нађемо на пола пута. На пола пркоса, и пола откоса.
Može, kod Care na kafu i njega sam pitao da se upoznamo :)
Razumeo sam da hoćeš trajni, defke ne brišem nikom.
Kako ovo čudno zvuči, a obrisao sam skoro 22000 defki...
Па није Мелки узо трајни него почистио профил. Мене занимало како се до тога може, само то. Може... Цару нисам видео добре 3 године. Врло радо са вама двојицом.