Разноразно питање

1. Пани, да си знао да вадиш кад треба, не би сад имао те мале козлиће који ти скакућу по камењару и зову те "тата, тата, мееее, тата".

pa što ne reče na vrijeme, mogo sam da ti platim abortus? :)

2. E a BLZ-a jednom na Kosovu nosila rečica...

3. Џабе, Пани. Кад схватиш 2 ствари, можда и постанеш кул, где вредност кулоће тежи ка мојој. Прво, НЕ МОЖЕШ никад да будеш Данкан, колико год ти волео, јебига, не можеш. Помири се с тим, и пробај да будеш Талентовано Глупи. Имаш талента, а и ово друго ти не мањка хе хе.

А друго, схвати да са мном нема полемисања. Толико сам доминантан у свакој врсти подјебавања у односу на тебе да је људима постало жао, кукају ми да те не дирам више. И да... избаци педерски смајли, рекао сам ти већ. Само појачава даун страну твојих постова :)

4. Што несс не долази на саит?

5. Ahahahahhaha SMare, sad mora prevodioca da angažuje :)

И треба, кад је мањина :)

6. Данкан Фергусон
    Џабе, Пани. Кад схватиш 2 ствари, можда и постанеш кул, где вредност кулоће тежи ка мојој. Прво, НЕ МОЖЕШ никад да будеш Данкан, колико год ти волео, јебига, не можеш. Помири се с тим, и пробај да будеш Талентовано Глупи. Имаш талента, а и ово друго ти не мањка хе хе.

А друго, схвати да са мном нема полемисања. Толико сам доминантан у свакој врсти подјебавања у односу на тебе да је људима постало жао, кукају ми да те не дирам више. И да... избаци педерски смајли, рекао сам ти већ. Само појачава даун страну твојих постова :)

Vama + od mene.

7. Dolazi, samo se ne prijavljuje

8. ИЗВЕЕНЕЕ, СЕЉАЧИНО ПРЕЉЕПА. КОЕ ОСТАВИО ПРВИ КОМЕНТ ОЂЕ? КО? ЈЕБЕМ ЛИ ТИ МИЛА СА ФИЛИПОМ НА ГОМИЛИ!

http://vukajlija.com/gabelj/199452

9. Kako vama nije gr'ota Panija spustati?!

10. ИЗВЕЕНЕЕ, СЕЉАЧИНО ПРЕЉЕПА. КОЕ ОСТАВИО ПРВИ КОМЕНТ ОЂЕ? КО? ЈЕБЕМ ЛИ ТИ МИЛА СА ФИЛИПОМ НА ГОМИЛИ!

http://vukajlija.com/gabelj/199452

А ко задњи :Д

11. Опет ја хахахахахахахаха. Како вас јебем, не вадим :*

12. Слабо ти је то, иступио ти се курчић хехе :*

13. Pfff, prvi koment neispravan, tek si saznao pravo značenje kad ga je SMare napisao.

14. Како да се не иступи, кад су ми и стидне длаке оседеле, мој Маре :(

15. Pfff, prvi koment neispravan, tek si saznao pravo značenje kad ga je SMare napisao.

Управо то, не'а он појма, сенилан :Д

16. Niste mi jasni, ali nema veze. sam sebi ponekad nisam jasan da ne kažem nejasan

17. Како да се не иступи, кад су ми и стидне длаке оседеле, мој Маре :(

Ето, то потврђује мој пост изнаД :Д

18. Obrišite mu komentar lololo

19. Мислим да Каизен треба да уведе на сајту да сви аутори ураде тест интелигенције, па да основну њега ови мало паметнији имају свој део форума, јер стварно нема смисла да се неко овако испиша по лобањи Панинару.

20. odakle više izvirete, bubasvabe jedne? pozdrav, Chule, i dalje mislim da si trol :)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.