Џабе, Пани. Кад схватиш 2 ствари, можда и постанеш кул, где вредност кулоће тежи ка мојој. Прво, НЕ МОЖЕШ никад да будеш Данкан, колико год ти волео, јебига, не можеш. Помири се с тим, и пробај да будеш Талентовано Глупи. Имаш талента, а и ово друго ти не мањка хе хе.
А друго, схвати да са мном нема полемисања. Толико сам доминантан у свакој врсти подјебавања у односу на тебе да је људима постало жао, кукају ми да те не дирам више. И да... избаци педерски смајли, рекао сам ти већ. Само појачава даун страну твојих постова :)
Данкан Фергусон
Џабе, Пани. Кад схватиш 2 ствари, можда и постанеш кул, где вредност кулоће тежи ка мојој. Прво, НЕ МОЖЕШ никад да будеш Данкан, колико год ти волео, јебига, не можеш. Помири се с тим, и пробај да будеш Талентовано Глупи. Имаш талента, а и ово друго ти не мањка хе хе.
А друго, схвати да са мном нема полемисања. Толико сам доминантан у свакој врсти подјебавања у односу на тебе да је људима постало жао, кукају ми да те не дирам више. И да... избаци педерски смајли, рекао сам ти већ. Само појачава даун страну твојих постова :)
Мислим да Каизен треба да уведе на сајту да сви аутори ураде тест интелигенције, па да основну њега ови мало паметнији имају свој део форума, јер стварно нема смисла да се неко овако испиша по лобањи Панинару.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
pa što ne reče na vrijeme, mogo sam da ti platim abortus? :)
E a BLZ-a jednom na Kosovu nosila rečica...
Што несс не долази на саит?
И треба, кад је мањина :)
Vama + od mene.
Dolazi, samo se ne prijavljuje
ИЗВЕЕНЕЕ, СЕЉАЧИНО ПРЕЉЕПА. КОЕ ОСТАВИО ПРВИ КОМЕНТ ОЂЕ? КО? ЈЕБЕМ ЛИ ТИ МИЛА СА ФИЛИПОМ НА ГОМИЛИ!
http://vukajlija.com/gabelj/199452
Kako vama nije gr'ota Panija spustati?!
http://vukajlija.com/gabelj/199452
А ко задњи :Д
Опет ја хахахахахахахаха. Како вас јебем, не вадим :*
Слабо ти је то, иступио ти се курчић хехе :*
Pfff, prvi koment neispravan, tek si saznao pravo značenje kad ga je SMare napisao.
Како да се не иступи, кад су ми и стидне длаке оседеле, мој Маре :(
Управо то, не'а он појма, сенилан :Д
Niste mi jasni, ali nema veze. sam sebi ponekad nisam jasan da ne kažem nejasan
Ето, то потврђује мој пост изнаД :Д
Obrišite mu komentar lololo
Мислим да Каизен треба да уведе на сајту да сви аутори ураде тест интелигенције, па да основну њега ови мало паметнији имају свој део форума, јер стварно нема смисла да се неко овако испиша по лобањи Панинару.
odakle više izvirete, bubasvabe jedne? pozdrav, Chule, i dalje mislim da si trol :)