Разноразно питање

1. Pišanje po lobanji nije stvar intelekta već koliko dobro jebeš na skali od 1 do deky.

2. ORDEN
    DOBIJA SE ZA: 15 odabranih iz kategorije
    OMOGUĆAVA: GIF za avatar

E a što kojekakva sirotinja ima gifove na glavataru a nemaju orden prerasni?

3. Stavili su gif dok je moglo bez ordena ili su izgubili orden posle stavljanja gifa.

4. kad će sajt da eksplodira?

5. Večeras, pravimo trolerske postere.

6. Расни, је л' ће постери бити на неку посебну тему?

7. SNS, podrška Vučiću.

8. Да ли трипујем ил' је Расни провео више дана у бану, него као активан аутор?

9. Zna li neko nekog plastičara koji za sitne pare mož' mi ugradi slavinu na ručni frižider. Ne bih sam bušio jer nemam baš idealnu opremu i skil za bušenje dva sloja plastike i sloja stiropora, a druga stvar, treba mi preciznost, i ne bih se zajebavao ja sa tim da ga ne sjebem. Kapiram da iko ko se time bavi može da odradi to za pola sata, sat.

10. izvini reme, al šta bi to bilo plastičar?

11. Ko god obrađuje plastiku, kako god da se zove.

12. Нова Пазова је пуна пластичара, ако си близу иди тамо и нећеш погрешити.

13. Как не кужиш, па то је хрвацка комбинација Чедомира Јовановића и Војводе, либерални педерски ултрадесничар, само што је добио већу подршку од поменуте обојице заједно код нас, јер логично, они имају више и педера и националиста него ми.

14. sta izigravas ti,jebacu te u povratjci

15. Sunce ti axaaaxaxaxax
    LEMAJU SAM VOLEO U POVRAĆCI MRTVE TETKE

16. Zna li neko nekog plastičara koji za sitne pare mož' mi ugradi slavinu

Kod mene u firmi (Klinički Centar Banja Luka) ima dobrih plastičara, ali im nikada ne bih dao da mi ugrađuju slavinu. A ovi moji sigurno ne rade za sitne pare. Dakle....

17. Direktore, ignorišemo li izgled, taj mali je rekao naglas neke stvari koje niko nije imao muda reći otkad je Tuđman otišao na ahiret. Nema love za poštenog čovjeka, niko ne da radnicima punu platu, murija skup smećara, doktori su ubice, popovi ne plaćaju porez. Maligni tumor koji je zahvatio zadnje 3 navedene profesije je dovoljan razlog da ubijedi ljude da glasaju, ako ne iz nade u bolje sutra, onda bar iz zdrave mržnje prema situiranim, a nepismenim pripadnicima pomenutih profesija.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.