Разноразно питање

1. Kreativna je bila "Djacki dinar" koju je otvorio Pezos, a bila je i vrlo počna za mlade naraštaje koji bi znali da pročitaju između redova kakvi ne treba da budu.
    Što je zaključana? Zato što su neki lično dobri sa onim čije ime u uvodnom postu nije ni spomenuto, a koji je prepoznat kao tema sprdnje?
    Eto to je bila kreativna tema i primer kako može da se stavi akcenat na nečije bedno ponašanje bez ikakvog vređanja i psovanja majke.

+1

2. то је то, џонсоне вамо дркаш вучића кад год имаш прилике а овде си вучић хехе

Него, јебе ми се што сте обрисали постове, криво ми што сам одремао једно 2 сата па нисам видо шта су људи писали. А не сећам се од кад је овде пракса да се теме бришу, чак ни оне најбруталније нису брисане него закључаване. Ал добро, капирам нова власт нова правила. Јбга

3. Dobro Agilni, kapiram ja da treba više puta da se ponovi da bi dao odgovor na pitanje, kao što Kaizenu mora da se ponovi par puta odgovor na "da li si siguran" da bi se dobio razmod. Ali, evo ponoviću - AKO SE SLAŽEŠ DA NEMA DOVOLJNO DOBRIH I KREATIVNIH TEMA KOJE POSPEŠUJU KVALITET ALI I DOPRINOSE EDUKACIJI, ZBOG ČEGA JE ZAKLJUČANA PEZOSOVA TEMA? Vrlo edukativna i pokazuje kako se neko moze suptilno sprdati bez da postoji bilo kakvo vredjanje. Dok se sa druge strane omladina uči kako se ne treba ponašati prema drugarima.

4. Smisljam odgovor.

5. Не дај се мој Агилни, не дај се! И Степинца су осуђивали, па је светац данас. И ти ћеш бит' Агилни, не дај се!

1:42

https://www.youtube.com/watch?v=uLPuU9kRh0c#t=66

6. Danče, imam do jaja info od jednog trve hardkore lika kog znaš.

Malopre mi nešto spominje kako je treća rečenica Agilnog na VOS-u kada su se upoznali bila:

IZGLEDA ĆU BITI ODBORNIK DS U ZEMUNU

Pobeda i lok.

Da ne spemujem temu vratiću se istoj: Zbog čega se zaključavaju kreativne, a dozvoljavaju spem teme?

7. Бушмане, име наравно само у ПТВ. Не верујем ја ништа док не чујем директно.

Друга ствар... Нема сврхе питати више, и не капирам зашто то радиш? Да би ти и ја добили одговор овде од неког модератора(мислим на неки озбиљан одговор, као што твоје питање, нпр, захтева), тај неко би морао да нам парира у сваком смислу. Ја не видим икога да то може. Ово је тема на којој одговор може да добије Панинаро, Талентовано Глупи, итд... Конташ шаблон? Људи који умеју да се задовоље полуодговором или неким завлачењем. Ти и ја само можемо и даље да питамо једно те исто, и на крају да попијемо бан јер нико не зна да нам одговори конкретно. Зато сам и отворио налог на Ана.рс.

8. Ma nema šta da krijem ime, nego mislio sam da ćeš izvaliti na keca. Naravno brat Burzara dao informacijuuuu jebooo te kurac ćaćin eeee

9. Zbog čega se zaključavaju kreativne, a dozvoljavaju spem teme?

Kreativne teme postanu spem teme, jebiga. Nikada nije trebalo ukidati temu "jebanje".

10. А откуд ја знам ко иде на ВОС? Нисам ниједном на ту тему ушао. Ако је истина, а Бурза нема обичај да лаже... Онда ми је ПРЕСМИЈЕШНО! Хаха

11. Zyc, ta tema nije bila spem - mislim na Pezosovu. A zakljucana je iskljucivo jer su neki modovi dobri sa pojavom koja je bila metta sprdnje, a da ga ovaj uopšte nije ni imenovao. I vrhunska sprdnja je bila na pomolu.
    Al jbg, u tome je poenta price od samog pocetka.

12. Otvaram i ja na ana.rs od nove dine, posle mog neuspelog pokušaja da lokalizujem prepucavanja po sajtu i poslednje zrnce smisla je oduvao vjetar, sa "j".

13. Bušido, ja govorim uopšteno. Ako bolje pogledaš, od teme "jebanje" (i svih njenih reinkarnacija), pa sve do zaključavanja tema sa tvojom epskom pričom, sve je to dovelo do toga da sada spem & svašta nešto pride ubije svaku iole kvalitetnu temu.

Pezosova tema... pa, njen kvalitet je bio taj što je gomila ljudi pomislila da je on ozbiljan, a onda je sve pokvareno time što se obelodanilo da se zeza. Cenim da bi duže potrajala da se držao priče da je ozbiljan.

14. Проф, видећеш, зезање је. Дуле и ја смо већ тамо.

Зајк, ти си један од ретких који одговори нама двојици конкретно. Не кажем да други не одговоре, али обично њихови одговори захтевају још потпитања. Ајд одговори Бушману прво за тему, па после мени ко је закључао уопште то?

15. Dankane, ne znam ko je zaključao, jer ne stoji ime moderatora koji je zaključa. Čak ni poslednji post, ako ga je napisao moderator) ne znači ništa, jer moderatori mogu pisati na zaključanim temama. Možda i ima na nekoj od teme na mod forumu, al' 'de sad da tražim.

16. Ко неке жене сте мајке ми, можда то са ана.рч није толико лоша идеја лоло

17. A, jebem mu, bre - sa vama dvojicom sam uvek imao dobru spiku, kao i sa, na primer - Dekyjem Aodeom i sa vama sam uvek mogao da lepo diskutujem. Nikada tu problema nije bilo.

18. Zyc, ja sam tu moju temu i zaboravio. Ok ona je zakljucana zbog dubokih kompleksa Ištvana Paštora. I to je ok. Bila dobra tema doduse. Ali takvih i slicnih tema nadalje nece biti, jer je žgadija u velikoj većini, što nije bio slučaj do pre godinu ipo dana možda kada je žgadija uzela primat. Sada retko ko i hoće da bude kreativan, jer će mu Rasni posrati strip. Ili će Paninaro biti duhovit. Ili će gomila mongoloida krenuti da se smeje neverovatnim glupostima. Ili će pak otići kod Smareta u teretanu.

Pezosova tema je bila provaljena od starta kod ovvih koji su upućeni. A kada je skroz provaljena, zajebancija je mogla da pocne - zakljucana je zbog prijateljskih odnosa sa predmetom koji je bio tema zajebancije, bez da je spomenut.

Da ne pricam o jos milion tema i zajebancija koje su sasečene.

19. Niko tebe Zyc ne optužuje. Ne može pojedinac da bude kriv. Ti si bio mod i pre 5 god. Takod a si ti najmanji problem. Problem je celokupno raspoloženje. Cela konstrukcija. I par likova koji su nedosledni. Jbg ne volim nedosledne ljude i imam tendenciju da im pijem krv poput pijavice khhhhhhhhhhhhh

20. Aglilni , kako stojis sa DS u Zemunu? Postade li odbornik?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.