Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Čekaj, bre - polako: možda čovek to nije rekao.
Plus, nije logovan trenutno. Pitaj kasnije.
Ostaće pitanje. Videće perspektivni Agilni.
Ma rekao, verujem mom bratu Burzanoviću.
Кад помену Бушову тему, оно је био врхунац сајта. И јесте Иштван због љубоморе и сујете то закључао, јер никад није могао да постане кул као Бушман. А то му је била амбиција.
Циклотроне, хвала. То је одговор у принципу. Детаљан и нема даље шта да питам, само да се захвалим.
Буш, Бурзин кредибилитет као што рекох, никад није долазио у питање. Сем једном кад ми дао број неких курви за 7000 динара. 100 пута сам звао и риба неће да каже шта ради сем масаже! Бурзуме, ако гледаш ово са неког бољег места, знај да никад нисам отишао код ње али и даље имам број, меморисан као Бурза! Хвала ти, Анхеле. Покри се, мраз је ;*
http://vukajlija.com/forum/teme/64918-pitanje-autor-odgovor-moderator?strana=15#post_3054695
Хаха, каква си ти фаца човече. Респект, еј! Као и увек.
to care, povlacim sve sto sam rekao za tebe, i izvinjenje za ranije prozivanje, idiot i ja ispadnem ponekad.
celt
Deste?
celte bogtejebo kollko imaš duplih
Neka sam ja banovan zbog "spema foruma"!
Znam da nisi ti Ciklon, ne upućujem ovo tebi.
Naravno da znaš, kad si video da sam neaktivan. Džizs.
Kolko treba
Nikada ne gledam aktivne, sve po osjećaju.
Pozdravljam odban Rasnog i Kosme, harmonija je vraćena, ok su ljudi.
Ne bih ih odbanovao, ali se BLZ pojavio i pitam ga lepo "da li tebi smeta?" On kaže da mu ne smeta, a i Rus se duplog javio i kaže nešto kao "ne obraćam pažnju". OK, ako je sve kul, šta ja da se zajebavam koje pičke materine? Jebite se, serite jedni drugima po stripovima ili šta već. To ne znači da ću da menjam ban zbog pritiska, već ću da procenim da li treba ako se ljudi u međuvremenu pojave i ljudski prodiskutuju. Rasnog prvog ne bi trebalo odbanovati, jer nije umeo da iskulira. Ali, eto - neka ovo bude gest dobre volje, Nova godina i tako ta sranja, hnjou, hnjou, hnjou.
tako treba. ako mene pitas mozes ladno i ostale da odbanujes (ne moras mene), i lepo da se zavrsi sa ovim sranjima.
Ne smeta mu? Uh kako me sad iznervirao. Ma smeta mu nego se samo pravi.
E, pazi sad - nije red da odbanujem one koje nisam banovao.
Ma ne treba mene, jebo 2 dana, nego neka Džoniju pukne košulja ispod rukava za NG i egal smo. buahaha
Srećni praznici, vidimo se!
Uz tebe smo makaronac!