kako se zivi po vojvodini? nekako nikad nisam uspeo da posetim neko manje mesto, pa me sad vise i sramota da pitam, al ljudi mi izgledaju kul pa kapiram da se prijatnije, opustenije zivi nego u ostatku srbije. jel jeste tako?
uzmi zrno presnog pasulja, naseci po dužini nožem toliko da mu prosečeš pokožicu ali da ne napraviš dve polovine i progutaj - u težim slučajevima uzmi dva zrna, neutrališu kiselinu
ako ti se često ponavlja prestani da piješ kafu, pušiš i jedeš čokoladu
e, ima u apoteci da se kupi neki gel za to, ima ukus ko sampon nikad gadniju stvar nisam progutao, ali ti momentalno sredi gorusicu na duze, ja nisam verovao.
kako se zivi po vojvodini? nekako nikad nisam uspeo da posetim neko manje mesto, pa me sad vise i sramota da pitam, al ljudi mi izgledaju kul pa kapiram da se prijatnije, opustenije zivi nego u ostatku srbije. jel jeste tako?
Ja te zvao da dođeš, manje mesto nećeš naći :)
Jeste opušteno, manje je žurbe, a i narod je usporen. Mada meni nije loše ni po manjim mestima u Centralnoj Srbiji, Arilje i Ivanjica su totalno kulijana. Kapiram da je ceo taj kraj takav.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Ima li neki domaci lijek za zgaravicu, satra me od sinoc...
Jabuka.
Pojedi malo gline. Zemlje.
Soda bikarbona.
Propolis kapi
pojedoh jabuku, i popio sode...stej tjuned
uzmi zrno presnog pasulja, naseci po dužini nožem toliko da mu prosečeš pokožicu ali da ne napraviš dve polovine i progutaj - u težim slučajevima uzmi dva zrna, neutrališu kiselinu
ako ti se često ponavlja prestani da piješ kafu, pušiš i jedeš čokoladu
e, ima u apoteci da se kupi neki gel za to, ima ukus ko sampon nikad gadniju stvar nisam progutao, ali ti momentalno sredi gorusicu na duze, ja nisam verovao.
Ja te zvao da dođeš, manje mesto nećeš naći :)
Jeste opušteno, manje je žurbe, a i narod je usporen. Mada meni nije loše ni po manjim mestima u Centralnoj Srbiji, Arilje i Ivanjica su totalno kulijana. Kapiram da je ceo taj kraj takav.
Hvala ljudi, ali evo soda i jabuka odradjuju posao , popusta polako
meni to kul. nisam takav, al mi kul. nekako kapiram da stvarno srecan budes kad se ne zuris vise.
eto si me lepo asocirao da nešto napišem i na FB, hvala :)
Inspirisem ja
Коме требам да јебем маму да би престали да ме смарају да проверим ко штити јебеног Зорана Кесића????!
Ninki
кесић цар ти говвно
FAQ да ли постоји негдје на сајту?
dobrodošao, himler.
Klikni na link (ovo žuto u sledećem redu)
http://vukajlija.com/forum/teme/527-vukajlija-faq
FAQ YEAH!