Разноразно питање

1. хахахах баракуда даје савете и фак, ПА НЕ, ЈЕ НЕ МОГУ

2. Svuda podji, vukajliji dodji. Mota mi se pesma po glavi a ne mogu da je nadjem.
    Motaju mi se po glavi sledeci stihovi "A ja imam konja vrana" neka tuznija pesma je u pitanju, kod tih stihova je na vrhuncu i posle opada al ne mogu da se setim sta ide posle toga. Stavljajte sta imate, nije Cune, ne izlazi kad kucam "a ja imam konja vrana" sto znaci da se ne zove tako.
    Paznja: Nestrucno lice pevalo, slusanje na sopstvenu odgovornost. nadam se da pomaze.
    http://vocaroo.com/i/s0vgCoa2ejBh

3. Po otpevanoj melodiji me maaalo podseća na "Eh da imam" by Vlatko Stefanovski, a i spominju se konji u toj pesmi.

4. Po otpevanoj melodiji me maaalo podseća na "Eh da imam" by Vlatko Stefanovski, a i spominju se konji u toj pesmi.

To je, hvala puno. Lose reci sam vam dao, ali bitno da smo je nasli. Sad cu da te izlajkujem.

5. Nema na čemu, živ bio prijatelju

6. sirotinjo i bogu si teska

7. Шоми, Кесић је само играчка коју смело користе Вучић и Мишковић, и више ми је пун курац да куцам извештаје од 20 страна кад ће сви опет водити до иста два човека, ал' не, њима то није јасно, јер га сваку емисију пљује, и буквално после сваке морамо да се цимамо и истражујемо већ истражене ствари. Да је духовит, јесте, ал' без везе ми прави беспотребан посао, а то мрзим.

8. Mene je Kesić naljutio kada je ismevao mitarstva.

9. ------------------
    MODERATORI, ADMINISTRATORI I NJIHOVE ULOGE
    ------------------

P: Šta su moderatori?
    O: To su posebni članovi koji vam mogu pomoći u svakoj situaciji. Oni čuvaju sajt od spama i ostalih neprimerenih stvari.

a koje su im moći?
    He he posebni

10. Mene je Kesić naljutio kada je ismevao mitarstva.

Što se ljutiš... Na kojem bi ti pao mitarstvu?

11. Na kakvim drogama je ovaj Čule? Šta tripuje da je on?
    Lolak

12. chule,proveri kakve mracne zavere planira bilja krstic i orkestra

13. Tjao ol nedostajesx mee

14. veliki pozdrav,dek,odlican niknejm i avatar

15. odavno to uradio sam xdd

16. Човече, мени је у опису посла да истражим оно што ми се каже, али сваки понедељак на послу се ради прво о Кесићу, он вероватно није свестан колико је популаран у тајним круговима, што је најгоре лик се спрда, никад се пре нису комичари толико проверавали, ал' одкад су ТЛН предвидели распадање Југославије, они трипују да ће опет неки комичар да "испровоцира" нешто што њима неодговара, па ми морамо то да проверавамо истражујемо и евентуално спречавамо. А што је најгоре ми Кесића после сваке емисије изнова истражујемо, више ми иде на курац, нек га забране ко Ољу Бећковић и здраво, а не да истражујем стално исто, ко да сам дебил. И још сад ова Новогодишња епизода, ма страшно. Изнервирам се без потребе.

17. Troluješ, zar ne? :-)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.