Разноразно питање

1. Ne troluje nego širi dezinformaciju - kao mađioničar ti skreće pažnju na Kesića da ti ne primetiš koga zapravo ispituju. Jes' ne zna se ko pazi Kesića :)

2. Ja bih držao 7 Bruseva gajbi :-)

3. A ko treba pa da pazi na Kesića?

Ko gleda Kesića? Istomišljenici. Ko ga je gledao? Istomišljenici. Kolike su šanse BILE da Kesića počnu da gledaju i neopredeljeni? Relativno velike. A onda pre nekoliko meseci napraviš sastančić sa urednicima televizija. Najgledanijih. Dakle, one dve televizije koje gleda onih 51,04, ili koliko već procenata najvernijeg glasačkog tela. I tako se dogovoriš sa drugarom Di Džej Vučićevićem da retardirana "Teška reč" na Pinku počinje za nijansu kasnije (kada već ne mora više da se poklapa sa Utiskom), kako bi poklopila Kesića. Sa urednicima Prve dogovoriš (uz odsustvo bilo kakvog zvaničnog obaveštenja zašto se to radi) da se "Tvoje lice zvuči poznato" premesti sa subote na nedelju i dovedeš do toga da oni koji Kesića nisu gledali nikad, ili tek ponekad, tako i nastave da ga dirigovano zaobilaze. Kesića nastavlja da prati ona najvernija publika. Uvek jedna, uvek ista. Na koga on može da utiče u takvim uslovima? Može čak suprotno da ispadne, da donese poene Vučiću kod neopredeljenih, jer eto, Vučić Kesića ipak ne dira, a potrebe nema, jer je teren tako skockan da njega ni ne gledaju oni koje vlast želi da zadrži uz sebe.

4. Бруце, да сам на твом месту задржао бих нешто за себе. За сад имаш пуно среће што си напредан па сте ви поштеђени.

5. Otkud ti znaš Čule za koga ja radim?

6. КО МИ ЈЕ ОБРИСАО МУДА?

7. Шта се смејеш? Да ми ниси ти обрисала муда? А велика сам окачио... Стидите се, модератори.

8. Je l' ima neko neki dobar torent za Ezela sa nekog privatnog trekera, ovo sve mrtvo.

9. ja samo svoja brišem, još se sećam onog Carinog čmara i posledične kuknjave na forumu što mu ga neko obrisao :)

10. Ne bih ja, znaš mene.

11. Troluješ, zar ne? :-)

fejspalm ljuti

12. Нема везе... Сад ћу сваком модератору да пошаљем та муда на ПВТ. Нећу Видри и Натнат, јер сам феминиста. Осталима оћу. И нећу Брусу, јер се сећа Цариног чмара.

13. Baš lijepo od tebe.

14. ХА! Значи ти си обрисала!

15. Sad mi žao što nisam.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.