Разноразно питање

1. ne moze to tako rasni, nije ti to gejzbuk (napravih lapsus na tacskrinu al ostavicu)

moras prvo da uneses da si negde radio ili da si se skolovao, pa onda jedino mozes da dodajes kolege u pocetku, a kasnije mozes preko njih ljude.

ili mozes da platis, pa onda mozes da dodajes i gledas kog hoces, to rade ovi sto listaju profile ljudi koje bi zaposlili.

2. Stavi da si radio u DELIJE VUKAJLIJA i dodaj tih deset soma fanova za kolege

3. Daj mi svoje podatke da i ja unesem te iste pa da zajebavam tvoje kolege.

4. Mislim da bi postao prvi čovek kog su banovali sa linkedina :)

5. Daj mi svoje podatke da i ja unesem te iste

LOL
    Ma piši samo Dr Moma Celt, Švicarska, previous work: supermoderator at vukajlija.com
    skills: hardware ban&unban troll c c+ c++ stric stric++
    member of: IEEE, ACME

6. stric stric++

AHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

7. Kaunt zaključao.

8. S T R I C + +
    T
    R
    I
    C
    +
    +

9. ┏━━━┳━━━━┳━━━┳━━┳━━━┓
    ┃┏━┓┃┏┓┏┓┃┏━┓┣┫┣┫┏━┓┃
    ┃┗━━╋┛┃┃┗┫┗━┛┃┃┃┃┃╋┗┛
    ┗━━┓┃╋┃┃╋┃┏┓┏┛┃┃┃┃╋┏┓
    ┃┗━┛┃╋┃┃╋┃┃┃┗┳┫┣┫┗━┛┃
    ┗━━━┛╋┗┛╋┗┛┗━┻━━┻━━━┛

10. Може ли неки мод да пита Казана да ми промени ник?
    Ако неко хоће, нек ми пошаље пвт.
    Плиз

11. Pitacu ga ja, ako nece nik da ti promeni bar nek ti defku odabere, valjda nije toliki namcor

12. Krle pitaj sam kaizena u pvt, ali pvt nazovi Ozbiljan poslovni predlog za saradnju. I odgovoriće ti 100%.

13. Хахаха. Теленор

14. http://srbin.info/2015/01/04/sramota-heroja-novorusije-dejana-berica-u-srbiji-ceka-dugogodisnja-robija/
    Је л' реално да се овај човек који је дужник зеленашима, побегао у Русију да врати дуг, притом преварио многе са својом фирмом, данас некоме херој?

15. Šta vi mislite o fenomenu 'prijatelji s povlasticama'?

Tumačenja su razna, a postoje i brojne teorije o fenomenu zvanom "prijatelji s povlasticama."

Priča je jednostavna - dogovorite da je reč samo o seksu i da nema šanse da će vaš odnos prerasti u nešto više priznaćete, to često ne ispadne onako kako ste očekivali. Pročitajte šta su devojke koje sui male iskustva u prijateljstvima s povlasticama rekle na ovu temu.

“Nikad nisam imala prijatelja s povlasticama, jer sam uvek imala dečka. Ne znam šta mislim o tome - u teoriji zvuči zabavno, ali praksa je verojatno nešto sasvim drugo”, Ivana (27)

“Imala sam prijatelje s povlasticama, više njih zapravo, i imam samo pozitivna iskustva. Važno je da se nađu dve osobe koje znaju u šta se upuštaju i koje su spremne da odrade sve po dogovoru. Problem nastaje kad jedna osoba počne da želi više, iako je dogovoreno da toga neće biti”, Ana (24)

“Moj prijatelj s povlasticama je moj današnji dečko, što znači da se nismo baš držali dogovora, ali mislim da retko koja žena stvarno planira da se drži dogovora kada su takva prijateljstva u pitanju”, Stefana (23)

“Imala sam prijatelja s povlasticama u kog sam se zaljubila, i sve vreme sam čekala da se i on zaljubi u mene. Na žalost, to se nije dogodilo, a kad sam rekla tipu šta osećam, prekinuli smo prijateljstvo. Bilo bi pametnije da sam bila iskrena prema sebi i tražila normalnog dečka, ali barem sam naučila lekciju”, Marina (24)

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.