Разноразно питање

1. Šta te zabole, nije tvoj posao da guraš ljudima prst u oko. Ako se posereš po tome onda će preći u vređanje, na kraju može da ti našteti, a on će i dalje ostati genijalni profesor u Srbiji jer linkedin ovde niko ne gleda.

2. daj link nek se rasni posere

3. vrati nick u dr celt, pa onda udri sa kredibilitetom

4. sta je linkedin?

neko kao sranje za nesto
    nadam se da pomogao sam

5. meni izgleda kao da je to lek za asmu

6. evo ja ću preciznije malo: neko sranje za posao, mreža neka nešto

7. вукајлија за докторе, тамо може да се нађе лијек за асму

8. Šta te zabole, nije tvoj posao da guraš ljudima prst u oko. Ako se posereš po tome onda će preći u vređanje, na kraju može da ti našteti, a on će i dalje ostati genijalni profesor u Srbiji jer linkedin ovde niko ne gleda.

odustao sam :)

inace, znas da si omatorio kad ti broj "prijatelja" na linkedinu predje broj "prijatelja" na fejsu. meni jos nije, ali gura.

9. Kelte aj mi pošalji link toga da napravim profil da trolujem.

10. AHAHAHAHAHA, Rasni ima profil na svakoj svetskoj mreži i svugde troluje :)

11. Evo i ovdje ću reći da ne znam. Pozdrav tebi i tvojima.

12. HAHAHAHHAHAH RASNI MAĐIJO

13. ne mozes rasni, zatvorena grupa :)

14. PuppetMaster
    sta je linkedin?

Poslovna društvena mreža. U suštini na profilu ti stoji šta znaš, pratiš kompanije, kompanije i ljudi prate tebe, stvaraš svoju mrežuu poslovnih prijatelja i olakšava ti da nađeš posao u neku ruku.
    Gleda se to u IT sektoru solidno. Ovi stranci nisu normalni. Profani i ostali sa stranih univerziteta. Prate sve sa ETFa na primer.

15. Kelte de ja sad da nadjem neke strance da ih zezam?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.