Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Vidiš kako Makaronac zna. Makaronac, tebi jedan plus u tefteru.
fala na odgovoru
i jebo poso , odmori malo ;)
Zato što od njih nemaju ništa. Od brisanja uvredljivih komentara Kaizen i modovi lijepo žive i školuju čeljad po 'Merici i Njemečkoj.
Kad ću ja biti unapredjen za jedan stepenik odabiranjem reakcije ili postera?
I celtic zna, možda i previše za svoje dobro.
Rasni, samo čvrsto veruj i želje će ti se vremenom ostvariti. Možda.
Direktore, bitno je da se razumemo, ako me razumeš.
bez zajebavanja, el stigla neka direktiva oko postera vezanih za predragi islam i karikature?
Nije bilo direktiva, nego previše ištancovanih, kvalitet loš, "padne" i neki koji ne treba. Onaj tvoj odabran je odličan, na primer, ali si pored njega napravio još nekoliko slabih. Znam da voliš da ih štancaš samo tako, nekad samo da bi nam bacao koske ili da bi imao razloga da se žališ zbog obrisanih i da pričaš kako te mrzimo. Znamo da se šališ i da ti je ćef to, ali znaj da te mi ne mrzimo i veoma cenimo tvoj rad, čak i kada preteraš.
Lepih li reči na Forumu kada nema Planinara i ekipe...
volim i ja tebe
i kad pričaš u prvom licu množine looooool
makaronac, vadi crnca, aristokracija jopet zajebava čestite berače pamuka i postera
i kad pričaš u prvom licu množine looooool
Awwwwwww.
http://x.vukajlija.com/var/uploads/reactions/201412/155580/black_man_rage_gif.gif
fala mak dizdare
Ja da sam mod brisao bih glupe trol postove na forumu i banovao na jedan dan zbog toga.
Jel mi ovo neko uduplava ovaj gif ili bag?
Odakle ovoliko kad sam jednog postovao? Već sam ga jednom editovao. o.O
Стално ми искаче неки прозор а адблок неће да га реши. Тј реши га али прође нека секунда, а за то време ми се покочи комп. Што ми је чинити?
Moze dobra reakcija od ovog crnca
Thilmo, obriši system32.
U control panel-u idi na programs (ili programs and features) i vidi da li imaš instalirano nešto za šta ne znaš šta je i to obriši. Ako nisi siguran, izguglaj prvo o tom programu.
Чек да пробам, јако иритирајуће је ово.
Hajde 'vako: napravi skrinšot tog prozora koji ti iskače i plus napravi skrinšot instaliranih programa, pa ću ti reću š'a je u pitanju.