Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
I spremi kintu, jer ništa na ovome svetu nije besplatno sem besplatnih akcija, mada ni one nisu besplatne.
komp mi od jutros proizvodi neki miris čudan, kao puding kad se umuti (od vanile), jel to realno ili samo subjektivni osećaj i da li treba da se zabrinem?
Ako miriše na vanilu, onda treba da se zabrineš. Stoga: brini.
Jedno osmi put da pišem. Seti se kad je počelo da ti iskače, poređaj po vremenu instaliranja programe u cp vidi šta si instalirao tad, i šta ti je najčudnije, to je. I ne bi trebalo da zauzima više od par kb. Obično u bajtovima. poyy
Ja pola onih instaliranih stvari nemam pojma šta su. Pobrisao dosta na osećaj lolo
Sad ga restartujem pa ću videti sta je ispalo.
sta znaci ono sto ljudi stavljaju kod klipova?ona taraba t jednako neki broj?
Deo yt linka. Ne znaci nista konkretno samo mali bag.
taj rad...samo sam primetio da ljudi to cesto koriste,pa pomislio da je neka fora vezana za vreme u klipu.
To je nemušti jezik masona, evo lijeka protiv te vradžbine: 4 puta protrči oko poljskog wc-a svakog drugog četvrtka u podne, nakon noći punog mjeseca.
Цик, побрисао доста сумЉивих програма и и даље ми искаче онај прозор. Додуше остало ми још стотинак свакојаких програма лоло
Шаљем ти у ПВТ принт, па ти види има ли шта сумњиво.
П.С Спремам паре ал оћу фискални!
To je nemušti jezik masona, evo lijeka protiv te vradžbine: 4 puta protrči oko poljskog wc-a svakog drugog četvrtka u podne, nakon noći punog mjeseca.
ok.samo da nadjem negde di ima poljski wc.nego,kako ces ti mucenice da skines anatemu sa sebe?skrsili te dusmani.
Kakvu anatemu, kakvi dušmani?
koliko vidim nisi vise jaje ovde.
Kad sam ja to bio neko jaje? Ja sam samo obični komentator i ništa više, iako se to možda nekome ne čini tako.
Колико да вреде чаше направљене од чешког кристала?
Имам их кући годинама, и нису ни једном коришћене, па ме занима колико могу да вреде, не верујем да ћу их продавати, јер су поклон од покојног деде, него ме занима колико вреде пошто су у савршеном стању, и је л' паметно да почнем да их користим?
Sačekaj kraj aukcije pa ćeš videti vrednost, verovatno neće biti prava vrednost, ali ćeš imati neku predstavu:
http://www.limundo.com/kupovina/Za-kucu-i-dvoriste/Kuhinje-i-trpezarije/Posudje/PRELEPE-KRISTALNE-CASE-NA-VISOKU-NOGU/31715421
A da li je pametno da počneš da ih koristiš, gospodin Miroslav savetuje:
https://www.youtube.com/watch?v=xvZFYnmnGMg#t=53
koliko vidim nisi vise jaje ovde.
Брт, целтиц и целт су два различита лика. Поуу
Ahhahahah
looooool napao ni krivog ni duznog celtica,a ovaj gleda sta desava se
Iznabadao coveka koji je ostavio 117 glasova na sajtu lolololo