Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Prozorska daska, naravno...
Па жена је даска!
Žena je dasa!
Fotografija preko tablica žena drži dasku ?
Ima li neko lik?
Poyy
Refresh za one koji nisu u toku.
bila je baš ta fotografija u posteru MLEKO
sinoć bio okačen i ta slika bila u prilogu
Pitanje ste provalili, ali je u svakom slučaju postavljeno majndfak. Meni su na prvi mah pali na pamet oni na "porodičnom ručku", lik okačio kola da prodaje, i ubacio sliku sa ručka, hahah.
Zena igra tablic na dasci za secenje mesa
Zena u kuhinji drzi dasku za secenje mesa dok muz sa kumom na njoj igra tablic
Lol svidža mi se kako Bohor razmišlja..ili je to Pseto.
Ко укро Валсинарбу идентитет? Зна ли се?
Baš da vaskrsne na mojoj defki?
Ko god da je nije mu dobro.
Значи још се не зна. Ок, фала.
Расни, скупљачу плусева. Ево ти идеја за дефиницију од ових одозго. Даска за пеглање- Жена која само служи за јебање отпозади, да ти не би опо кобас гледајући у дечачке сисиће.
Faličan ti je zaključak, nedostaju ti opcije "Boli kurac modove da vam kažu", "Boli kurac modove da proveravaju" i "Neki od modova je u pitanju". To onako izGlave, možda ima i još koja mogućnost :)
Јок. Научио сам да ће ми се само казти кад порастем :)
To je Valdemar. Barem mislim da je tako.
Bivši mod?
To je kaizenov nećak.
Neko iz mase
E da pseto je