Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pseto Boksere, sa kumom na ženi igraš tablić?
још мало па ми истиче бан, кога занима валсинарбов идентитет нека ми се јави у пвт па ћу му послати, имам негде у порукама
Како да ти пошаљемо ПВТ ако не знамо који си ти? ОМГ...
онај што сам те јебо џД
заборавих да се потпишем, ја сам нејеахбатцх
О, будало... Зар си мислијо да не знамо? Још један ОМГ
nisam te prepozno
mea culpa
Mea culpa hahaha, eneee, nema je više ne dolazi? Čudi me. Looooooool
власуљаров идентитет? па колико знам лик је качио свој инстаграм профил и то, па ваљда му је познат "идентитет" онда
е то је то аутобусе
А то. Е вјерујем да би то Цару занимало, да види каква је лобања која је смислила онај есеј о мами и свињама.
Kacio je i ask profil i jos sa nekog bloga ili sta vec.
Preldžija brat bio najbliži, al' ja i dalje ne nađoh ženu+daska
Našao ovo al' ne pomaže
http://img-9gag-ftw.9cache.com/photo/a3d6eKN_700b.jpg
Мислим да ниси на то мислио, Бохор је био најближи, извини.
je l' vam radi kickasstorrent?
Је л то питање или да погађамо шта си мислио?
radi
https://www.youtube.com/watch?v=RG0dEO_Vi8k
Који је најбољи надрилек контра депре? Престао сам да пијем пре равно метар дана, јер сам бивао све више депресиван од алкохола (не од саме супстанце него од комплетног жиивота, а алкохол је само то појачавао). И малопре сам опет почео, правим шприцер и после месец дана нисам више депресиван, а знам да ћу сутра трипут гори бити. Има неке помоћи у народној медецини? Јер нећу љека ни љекаре, ако има неки неимар нек помогне брту.
Učlani se u neku partiju i postavi sebi cilj da budeš predsednik mesnog odbora u roku od godinu dana. Ako ne pali u toj partiji pređi u neku drugu. U mom selu je to omiljeni lek za depresiju.
Да напоменем да иако нисам прилазио алхололу депресија није нестајала, а сад што више пијем ње све мање има, сутра ће је бити више него данас и тако у круг? Шта јебено да радим? Упао сам у врзино коло иако не знам шта то значи.