Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nekad se ta depresija lečila usranom motkom, dane brte, sad samo terapija.
Brate idi sutra na utakmicu, postani navijač. Idi na gostovanja i to , sad će nastavak sezone. Idi na jednu utakmicu videćeš kako je dobro.
Nemoraš na vezdu da ideš, bilo koji klub.
a, onda ces ga napraviti, ne sekiraj se :)
Jebeno Dane. Ako moram da biram npr pre bih odabrao da sam bolestan što jebem sestru nego od depre.
На овако нешто сам мислио, хвала. Иначе, физички рад сам пробао, не помаже. Мада немам много времена за исти, већ падне мрак кад завршим са својим послом. Природа и шума и све то имам око себе, али ме не ложи исто... Сморим се врло брзо. Валдемара се плашим, два пута сам га видео у аутобусу, то није опција. А и мислим да је комшија мојој бившој. Отпада.
prestani slušati savjete što ti daju po sajtu jer nemaju pojma o čemu pričaju. jebeni teoretičari. obrati se stručnom licu.
bolje je da se ovakvi postovi ne provlače po furumu jer suštinski ti ništa neće donijeti, a govna će ti početi prebacivati za ovo kad tad.
daj bre riho sta ti je, klasicna kriza pocetkom 30ih, svi je imaju.
Хвала свима, не могу да стигнем да одговорим. Расни, ја сам детињство провео као навијаш. Богами и ране двадесете, и то ме не пали исто. Енеми, тога се и плашим, мислио сам да је алкохол узрок, па лек, а оно није ниједно ни друго. Космо... Ти се не јављај, ти знаш целу ситуацију :) Келте, нећу. Не могу да гледам рибу кад ми то предложи, онда нисам ни за курац и пожелим да сам хомо.
jedan moj kolega dao tako otkaz i otiso da trazi sebe :)
i ja sam ponekad blizu :)
Ako, barem će se deklarisati kao govna.
Док читаш Рихин пост, увећај његов аватар на макс и пусти нешто од Бетовена.
Brate onda idi na organizovane tuče navijačke. Ako ne znaš da se tučeš još bolje.
imate vi moj kurac. čovjek ima ozbiljan problem, ovdje ga pominje iz očaja, a vi ste našli da mu dajte stručne savjete. imajte dostojanstva.
dankane, ako se ne zajebavaš, ovo nije način da popraviš bilo šta, niti ćeš ovim dobiti bilo šta.
Управо зато питам овде, јер сматрам да стручна лица за то не постоје. Имам другаре који су посећивали којекакве психијатре, имућни момци... По 50 евра давали за сеансу и штатијазнам. Никаквог напретка. После то само отишло, испунили неке циљеве па их прошло. А ја циљева макар реалних немам више.
+ 1000000000
Ајде Рихо не буди пичка увлакачка, сад је Данкан глуп па очекивао овде стручне савете.
Хоће човек да отвори душу, подели проблем. Баш ће да скува неки чај или направи дете исте секунде кад овде прочита.
Slušaj mahamritjunđaju ili pujumujumuvuan. Meni to uvek pomogne kada sam depresivan.
Riho, ja sam se u prvom postu zezao jer sam mislio da je u tom duhu postavlje problem. Ako obratiš pažnju u svim sledećim postovima sam bio smrtno ozbiljan. Nikad se ne zajebavam sa depresijom.
Можда је Келт у праву, генерација смо па је можда та криза у питању, немам појма... Рихо не зајебавам се, јбт... Кад се зајебавам лако се то провали, сад сам мртав озбиљан. Оде кило вина док ћаскам с вама... Можда боље да се одјавим, јбт...
A zasto mislis da bi bapski lek imao vise efekta od medicinskog?