Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ključne reči. Kakva kurac depra ti su ono što narod veli "poludeli od para". Tvoj problem je očigledno suprotan. Ti si u kurcu zbog besparice ili bar sebe vidiš tako.
Туркињо, зато што то могу и код локалног дилера да добијем, не треба ми доктор. Узео сам био у новембру неку џиџу и док је трајало био сам ок. Чим је нестало иста прича. А сигурно није штетно као антидересив.
lako je reći obrati se stručnom licu... stručno lice je uglavnom loše, naročito ako je transakciona, oni su go kurac, samo će ti davati lekove i pokušavati neke metode koje su jako očigledne i ako imaš imalo mozga neće delovati na tebe. psihoanalitičar je malo bolji, opet zavisi koji, za to se uglavnom treba nekoj facetini obratiti, oni su malo napredniji, ali i ni oni ne prezaju od lekova i skuplji su, 50ak evra seansa kod nekog iole ozbiljnog, a ne vredi ti ako ne ideš bar jednom u dve nedelje.
izvlačenje je jebena stvar
Samo izadji iz kuće brate. Mešaj se sa narodom, nestaće problem. I probaj da nikad nisi sam.
Dane, moj ortak pio Cipralex i osećao se kako-tako. Onda je upoznao jednu devojku, zaljubili se i evo ga sada, srećan i radan. Od nekoga sam čuo da cvekla pomaže ali mislim da bi za početak trebalo da odeš da porazgovaraš sa nekim psihologom. Ženskim, po mogućstvu. Meni je pomoglo kad sam prolazio kroz neko sranje (imao i insomniju pritom, drhtalo mi telo do jaja)
za početak prekini da smaraš po internetu sa tim glupostima.
Nisam ni čitao o čemu se radi al kontam da je nešto smrdljivo i male gustine.
problem je sto pijes solo,a ne sto pijes.ja pijem ko sundjer i cesto,al nikad solo.sve lose sto radis svome telu moras mu vratiti necim dobrim.
stručna pomoć.
alkohol, kocka, droga, nasilje... načini da na kratko vrijme zaboraviš da si sjeban. znam burazeru.
ne daj se.
ja sam off sa ovog pitanja.
Ујко, није беспарица. Живим сасвим нормално, као и људи око мене. Међутим и размазио сам се много јер сам раније зарађивао више, а и коцкао боље. Синоћ сам пиздео на чету нпр, како не могу више да пушим Лаки и да ћу се упуцати ако га опет купим, и да ми недостаје Данхил. Док моји другари мотају за 50динара дневно мени сметају пљуге од 200. Јебено кад се навикнеш на добро, после не можеш да се вратишу реалан живот. Пљуге, баналан пример. Могу у кафану, али да не пијем Корону/Вињак или до изнемоглости као пре. Сваких 20 минута се прерачунавам колико сам попио и колико ме кошта... ОД тих ситница па на даље све ми се опасно променило у последњих годину дана. Не рачунам поплаву, за то ме боли курац, помого ВУчић опааа. А уствари није.
To ti je ono: DABOGDA IMAO PA NEMAO.
Pa moze da bude i stetnije, sve zavisi sta uzimas. A i sumnjam da bi ti bilo koji doktor dao da samo sedis i da se kljukas antidepresivima, svakako nadji nesto da manje razmisljas. Ja znam par slucajeva da piju antidepresive i pomoglo im je itekako, a svi su u depresiji kad imaju previse vremena.
Da ne kenjam vise nemoj se leciti kod raznih vracara
А, па ти си само спао са коња на магарца..свима нам се то дешавало и дешаваће се. Проћиће те. Следећи.
KOLJETE LI SVINJI?
Боксер, људи ме смарају, у томе је проблем. Њари делимоисти став. Нешо, сисај га, немам где другде :). Чвору,одувек сам пио соло, и не видим проблем у томе.
pije se u drustvu.
Eo reći ću ti lek ali pažljivo moraš da ga koristiš.
Idi na Mangulijeve postere
SISICE IDI NA ANA.RS
JAOOO JA IMAM PROBLEME MNOGO SAM TUŽAN TRAŽIM POMOĆ PREKO INTERNETA PLAČEM KADA OSTANEM SAM U STANU
sramoćenje
POHMOZITE MIII
Носи џакове од 6 ујутру до мрака, џакове са кречом. Један мој буразер то радио и никад га нисам чуо да се жалио на депресију.
Чвору, пије се кад год има, ја имам ту девизу. Бохоре, па мени такви садржаји и блеја са вама овде колико толико помажу, ниси ми ништа ново рекао. Нешо, ти си вероватно једини у праву. Не постујте више везано за ово, блам ме од свог блама...
ahahaha klasičan početak tridesetih: de sam bio, šta sam radio, kako sam se na rođeni kurac nasadio? sve to prođe....