Разноразно питање

1. koliko bi izašla poštarina za paket od oko 50-60 kila od kragujevca do šapca jel zna neko okvirno?

Ako saljes droge ili iskomadan les onda ti je bolja ova Thilmova varijanta.

2. Hvala Stevanu, Gruji i Čvoru na odgovorima. Skinuo sam Grujin program i koristiću njega jer je dosta jednostavniji i brži od Stevanovog metoda

3. Јеботе, која је пиздурина овај Неш, невера јеботе. Човек поставио врло озбиљно питање и ти га дркаш, шта, мислиш да си неки занимљивко и љути тролџија? Ниси, пријатељу, ти си класична дијабола, да теби Слепи каже.

Подршка Данкану, извуци се брате!

4. Realno, lik je smorio sa nekim debilnim postovima, valjda istripovao da je to zanimljivo, i slepi to vidi

5. Јеботе, која је пиздурина овај Неш, невера јеботе. Човек поставио врло озбиљно питање и ти га дркаш, шта, мислиш да си неки занимљивко и љути тролџија? Ниси, пријатељу, ти си класична дијабола, да теби Слепи каже.

Iserem ti se jako ozbiljno u usta.
    I popušiš mi kurac

6. Речито, нема шта.

7. Ovde je neko mislim Dr Jankoviću davao link za skidanje programa za rezanje diskova koji nije Nero. Ponovite link nemoj da silujem

8. pa imaš gomilu takvih programa, guglaj

9. ajoj sta ti je rekla

10. ŽELJEZO MALE VIDRE NISI MI OD POMOĆI NE MOGU TI PROGRAMU ŠTO IDU ZA BOSNU VALJDA

11. e jeb'ga, ništa onda. ja taman našla neka dva.

12. nero je nero
    al dva su dva

pristani bokser

13. NEĆU TVOJA DVA OĆU JEDAN DR JANKOVIĆA ESI LUDA TI

14. Dvajte, ne budi smesan, ako muziku slusas preko AIMP-a, a valjda si za toliko skolovan covek, onda mozes njega koristiti za gasenje/hibernaciju/sleep.

Bohore, probaj ImgBurn.

15. Zašto se nelegalno meso spaljuje i uništava u kafilerijama umjesto da nahrane jadne kerove time?

2 tone mesa oni spaljuju a kerovi gladni.

16. Ili pregledaj to meso i ako valja, podeli ZOO vrtovima bar.

17. To otpadno meso se valjda prerađuje i koristi kao "gorivo", spaljuje se negde gde je to korisno. A zamisi najbezazleniji slučaj, kerovi se zaraze npr. besnilom od tog mesa. Posle bude "Vučić kriv".