Ne boj se Janpi, zasad odolevam zlim jezicima što šire dezinformacije. Ako se bojiš za sestre i rodice radostan sam što mogu da te uverim kako opasnosti da me dobiješ za zeta u skorije vreme nema. Ako se predomislim javiću ti na vreme da spakuješ užu i širu familiju na novi zeland.
Kako gođ oćeš, al da znaš da bi te ja kao zet mnogo skuplje koštao.
Nego važi, Jampi, rode, čobanica se uvek nađe a ni čobana ne manjka ko voli. Kolko čujem zanimanje je čak u ekspanziji zadnjih godina, dobro je plaćeno, vukova slabo đe više ima a ovce su kul, ne prave belaja.
Postoji li neki zgodan program za automatsko gašenje računara? Da zatvori otvorene programe i ugasi ga automatski, kao na tv-u što ima da se podesi? Možda to i svaki računar može sam ali sam ja previše noob pa nemam pojma.
Имао сам ја једно време планирано гашење, убацио ми лик кад ми је одрадио реинсталацију, баш сам био изненађен кад сам видео, као да је не знам шта хаха. Корисна ствар, пустиш музику, легнеш и он се угаси за сат или кад си га већ натемпирао.
Neki programčići što drndaju u pozadini često imaju tu caku, uglavnom plejeri za muziku tipa winamp ili aimp a download i torent klijenti imaju ono 'ugasi komp kad skineš sve'. Mislim, možeš da napraviš i task u windowsu da se ugasi al malo je cimanje, ovo što sam linkovao radi uvek i svuda.
kazu i da ces da oslepis ako mnogo drkas grujane. ubijes 2 muve jednim udarcem.
sad ozbiljno, zenidba najbolji lek?
Ne boj se Janpi, zasad odolevam zlim jezicima što šire dezinformacije. Ako se bojiš za sestre i rodice radostan sam što mogu da te uverim kako opasnosti da me dobiješ za zeta u skorije vreme nema. Ako se predomislim javiću ti na vreme da spakuješ užu i širu familiju na novi zeland.
imam 2 sestre stasale za udaju. doduse jedna debela, mnogo ce to da te kosta da se doveze do novog zelanda.
ako imas neku cobanicu tamo za mene toplo me preporuci. kazi da znam oko ovaca a zavrsio 2 fakulteta.
Kako gođ oćeš, al da znaš da bi te ja kao zet mnogo skuplje koštao.
Nego važi, Jampi, rode, čobanica se uvek nađe a ni čobana ne manjka ko voli. Kolko čujem zanimanje je čak u ekspanziji zadnjih godina, dobro je plaćeno, vukova slabo đe više ima a ovce su kul, ne prave belaja.
Jel to opcija ako odluči da se razvede?
Ovce su uvek opcija.
Ciklon, šta se izdrkavaš koji moj
jebali te i posteri i sajt
pravi ih sam
Nemoj da si nervozan, ne valja za srce to.
de ne valja
meni se srce regeneriše kad god reagujem na nečiju izdrakavanja sa može mi se pozicije
Postoji li neki zgodan program za automatsko gašenje računara? Da zatvori otvorene programe i ugasi ga automatski, kao na tv-u što ima da se podesi? Možda to i svaki računar može sam ali sam ja previše noob pa nemam pojma.
ima li ko da se iole razume u fotošop? sitnica mi treba oko sredjivanja avatara, ako može u pvt, fala
Имао сам ја једно време планирано гашење, убацио ми лик кад ми је одрадио реинсталацију, баш сам био изненађен кад сам видео, као да је не знам шта хаха. Корисна ствар, пустиш музику, легнеш и он се угаси за сат или кад си га већ натемпирао.
https://www.youtube.com/watch?v=5iISM1iY2xE
Али вероватно постоји и неки програм.
Imam ovo, ne mora ništa da se instalira, pokreneš i kažeš kad da ga ugasi.
http://www.mediafire.com/download/oz50dxg2hg3g9v2/shutdown.rar
Neki programčići što drndaju u pozadini često imaju tu caku, uglavnom plejeri za muziku tipa winamp ili aimp a download i torent klijenti imaju ono 'ugasi komp kad skineš sve'. Mislim, možeš da napraviš i task u windowsu da se ugasi al malo je cimanje, ovo što sam linkovao radi uvek i svuda.
mozda i opcija da se ugasi kada se zavrsi davloud.pa imas i nesto skinuto za sutra/kasnije/37 godina.to svaki onaj torent kurac valjda ima.
koliko bi izašla poštarina za paket od oko 50-60 kila od kragujevca do šapca jel zna neko okvirno?
Puno.
Imas na postinom sajtu kalkulattor postarine.
Spakuj u torbu i pošalji busom za 200 dindži jbt.