Разноразно питање

1. @rasni,stipaljka,matori

2. Тко се крижом крижа на Крижовдан пости лололо

3. давно сам прочитао ону култну "бацити порториканца", има бар 5 година, ал' никад нисам знао одакле потиче израз, а паде ми на памет баш пре неки дан, и разбијао главу неко време и одустао. зна ли ко?

едит: сад да вас видим, сленгери!

4. да знаш да сам хтео тебе да именујем и прозовем као сленгера :)

фала!

мислио сам да је "наш" извор однекуд, па нисам ни тражио на енглеском.

5. A kontaš i logično, vrućinštine tamo, ne možeš baš pola dana provesti pod tušem, nego se tu i tamo plakneš ili odabereš dezodorans koji daje prihvatljivu aromu u kombinaciji sa znojnštinom.

6. Trazim definiciju, ide nesto u smislu donesi gusle ovo ne moze se isprica bez gusala. Kada je neki dobar dozivljaj ili tako nesto.ako neko zna neka je linkuje?

7. Има ли цензуре или ааутоцензуре на сајту, у вези врховног вође и шала на његов рачун?
    Не мислим на брисање садржаја са њим него на одибар истих?

Хвала унапред.

8. Шта смераш?

9. моја линкована је старија! ПЛАГИЈАТ, БРИШИ!

едит: аха, убацио си едит. јебига онда.

10. Има ли цензуре или ааутоцензуре на сајту, у вези врховног вође и шала на његов рачун?
    Не мислим на брисање садржаја са њим него на одибар истих?

Obzirom da ja biram većinu takvih defki i postera slobodan sam reći da ne postoji cenzura osim u smislu da se ostale kolege možda ustežu da mene ne bi povredili.

11. Ne biramo ih često jer su uglavnom sranje i prežvakane teme, to nema veze sa cenzurom.

12. Nema cenzure u tom smislu.

13. Ко је заштићенији, Каизен или Вучић?

14. Hvala kolega, ne bih ni želeo da je drugačije :)

15. Nema zaštićenih, Vukajlija je starija od SNS, a kaizen ionako ne dolazi.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.