Разноразно питање

1. Како би Вучић реаговао кад би га Штефи Костић бановао ко Казана?

2. Pitaj ga, bio je banovan :)

3. Како би Вучић реаговао кад би га Штефи Костић бановао ко Казана?

Okrenuo bi priču na svoju vodenicu, u smislu kako je time samo prikazano kako od zakona niko ne može da se sakrije i da zaštićeni ne postoje.

4. Ovaj sajt je propo otkako moderatori ne mogu biti banovani.

5. Ovaj sajt je propo otkako moderatori ne mogu biti banovani.

?

Nemoj sad da ti pošaljem ekipu.

6. Добро, сад кад сам вас навукао да потврдите слободу говора на сајту, одаберите ово. :)

http://vukajlija.com/reakcije/156816

7. Ja mislio sad imaš neki zajeban sistem uterivanja kajle, a ono ozbiljan predlog...

8. лололо Брус, хоћеш сам да се испишеш из СНС-а или да чекаш да људи у црном дођу по тебе. :)

9. Bilo je i nekorektnijih sa istim gif-om. Ovde ne vidim ništa zbog čega bi bilo ko bio uvređen.

10. Рекох ја да је једна од бољих на задату тему, која је доста актуелна. Грех би био да прође а да не буде нешто одабрано са тим гифом. :)

11. лололо Брус, хоћеш сам да се испишеш из СНС-а или да чекаш да људи у црном дођу по тебе. :)

Ti si lud čovek, koliko ja lajem inače (imenom i prezimenom) ovo što ovde radim je pičkin dim.

12. Hvala ljudi. Mislio sam na ovu sto je agilni linkovao.

13. Можда нема цензуре што се тиче политичких постера, али лично могу да потврдим да на постерима извесна врста цензуре постоји.

14. Meni je na ovu temu ona druga reakcija bolja, al aj sad..što ne ide, ne ide.

15. ja bi i onu drugu odabro
    pa dok ide - ide :)

16. Realno...šta bi moglo da se desi?

17. :u sarajevu panično pretrčavaju mostova:

18. лично могу да потврдим да на постерима извесна врста цензуре постоји.

Naravno da postoji, imaš je definisanu u pravilima postavljanja postera.

19. :u sarajevu panično pretrčavaju mostova:

GLP!

20. Naravno da postoji, imaš je definisanu u pravilima postavljanja postera.

Да ли стварно желиш да кренемо тим путем?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.