Разноразно питање

1. Da li su 2 lesa koja su nadjena u Dunavu u nekoj vezi sa ovim ronjenjem za krst? Ono, par njih ronilo preduboko, pa izvadili ove neplivace sto su tuda cirkulisali?

2. Kaže Bukowski da nikad nije upoznao čoveka za kog je rekao "baš bih voleo da budem ovaj lik". Pomalo sumnjam u to jer je prepotentno, svi smo mi nekad pomislili za nekog drugog "e da sam ja u njegovoj koži", bilo to zbog izgleda, para, uspeha kod žena, ugleda u društvu i sl. Šta vi kažete?

3. ja kažem da mi se jede dimljeni kačkavalj

4. nije upoznao dena bblikieikdeiniemklsdssrijana

5. A ni njemu nije lako, već dva infarkta imao
    Mada i ne bi imao za čim da žali da rikne sad ovog momenta daleko bilo

6. Идем појести последњих 200 грама што ми остало, само за тебе малени Рађарже :)

7. који ловатор овај Дане ладно има 200 грама димљеног качкуваља

8. Слобекс, имо сам кило, па изели укућани. Ништа љепше него каце под старе дане вратиш маторима лололо

9. Колко је кило тога капирам два сомића, можда чак и јаче, јел?

А иде ко алва лоло

10. Данкане дал је реално да тражиш курве а не питаш мене?

11. Što se lepo ne drogirate ko sva normalna deca?

12. Ко каже да се не дрогирамо?

13. Данкане дал је реално да тражиш курве а не питаш мене?

Pseto je kurva?!

14. Кило је сома, брт. Псето, јбг... Извини. Ево сад те питам, брт. Милфаре ми требају, ето пито сам :(

15. имаш пвт за 2,57 мин

16. пајо, јо сој ун ђиголо или како већ иде песма она

17. Устанеш у 7 сати како би одгледао Витеза Коју. Боли те паче за све, знаш да кад упалиш Тв нећеш гледати Тадића како сере, педере како се балаве и Ивана Ивановића како једе говна. Баба ти испржи кајгану..уфф како је тад кајгана добра била. Одеш до продавнице и за 5 динара купиш десетак турбо жваки, са којима правиш ненормално велике балоне. Ако је субота, у 10 сати укључиш Пинк и гледаш Бадија, пса кошаркаша. Заврши се Бади, а ти одеш код ортака да се играш кликерима, узмеш му два стакленца, ал изгубиш мермерца, ал нема везе, прошле недеље си му узео нафталинца. Онда одете код комшије и крадете му трешње, умажеш се као свиња, одеш кући, кева ти опали два три шамара јер ниси био кући кад је долазила тетка коју ниси видео две године. Укључиш РТС 1, одгледаш Срлета и Пајчета или Штрумфове, зависно од тога који је дан био. У пола 8 одгледаш Лаку ноћ децо, истушираш се и легнеш да спаваш. Јебала вас Европа и геј параде, оћу своје детињство !

18. Dankane imaš na fejsu stranicu "Domaće matorke" pa probaj da iscimaš od admina profile nekih milfača što su im slale slike

19. Фала Маестро, али знаш да ја на ФБ имам само Санду Ћорбине слике, тешко да ће да ми дају маторке док своју не окачим. Нашао ми псето брт, он је доктор за те ствари. Хвала још једном, комшија преко Саве!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.