Разноразно питање

1. Марко, можда је то истина што си рекао али ако немаш доказе немој причати.

ЕДИТ: Ја се извињавам, био је коментар аутора Марко али је нестао, не знам је ли баг или је обрисан.

2. незнам о чему причаш

3. Можда само учинило ми се.

4. Ne znam, je pravilno. Mislim, nemam pojma o čemu se radi, ali kad je već raznorazno pitanje...

5. Де имају добре, али баш добре милфаре да се нађу за одређену своту новца? Предност БГ и околина, геј стоп наравно. Оћу да платим да клатим милфа, али да буде напуцана баш. Знам да овде нико не јебе, али морам да питам, можда сте начули нешто.

6. jel zna neko što nema kaunt zeroa? da mu se nije desilo nešto?

7. ajd neka neko umesto mene baci foru na to što se kosmopolita prva javila sa kao random unrelated postom nakon ovog dankanovog, nemam srca, a i upropastio bih

8. брт види код макија, на ауто путу за нови сад у равни бановаца или пазове, којем већ крају територијално припада... не знам за милфове али знам да имају разну робу, ако имају рускиње које глуме шарапову и курњикову ваљда имају и неку милфачу јбг

9. ЛОЛ Њари :)

Знам за Макија, Шомара... Далеко ми то, мало да се едитујем, БГ ме конкретно занима. Да ли има нека агенција, неки курац. Само милфове да имају...

10. Dane vidi sa Rajderom malim

11. Boxer
    Dane vidi sa Rajderom malim

МЕГАЛОЛ

12. јбг брт ти си на другом крају, мени је са нбг-а нпр. брже да одем до нс-а него миријева рецимо

видро ако читаш ово, никад не бих скренуо код макија, него право за нс-а (дупла пуна због тебе глава луда, кроз пола града на црвено пролазим) да се шетамо по тврђави па онда где нас ноћ однесе <3

13. što obrisaste ovo
    http://vukajlija.com/-/713550

baš dobro bilo
    \●/\●/\●/ + \●/\●/\●/

14. Zajebancija s četa. Mora samo ozbiljno da se piše. Ako je nešto semšno, briše se.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.