Разноразно питање

1. IZNABADAĆU TE GLAVOM PEDERU MALI

2. Bokser bi te pocepao za pola minuta i to ako računamo u to 20 sekundi dok skine jaknu.

3. Znaš kako bi te iznabadao. Ko konja.

4. Ali kao konja. Imaš sreće što se izlogovao. Inače bi te usro.

5. Meni nije jasno kako te Marko i dalje trpi

6. Molim Vas otkljucajte temu CIKA BULJA, zeleo bih da postujem

CIKA BULJA AHHAHAHAHAHAHAHAH

Ili ako je neko od moderatora u mogucnosti da mi premesti ovaj post tamo i uedituje odgovarajuce.
    Hvala unapred.

7. E fazon ozbiljno pitanje. Ovde u selu kod mene i u okolnim selima ima u proseku jedna crkva po naselju. To je cirka dva popa na 500-1000 domaćinstava. I fazon kad ti je slava pop sam banjava par dana pred to u tvoju kuću, dobar dan-dobar dan, fazon svećenje vodice 1200 din i ode kući. Isto i za preslavu i pred Uskrs. I lik ima uteftereno celo selo, svaku kuću, i uvek zna kome kad treba da ide, bez propusta.

Moje pitanje je kako je to regulisano kod vas koji živite u velikim gradovima? Na NBG tipa ima jedna jedina crkva na 300.000 stanovnika, i to još uvek nedovršena crkva. Svete li popovi vodicu kod vas i koliko naplaćuju?

8. http://vukajlija.com/forum/teme/65336-uznemirujuce-slike?strana=1#post_3080728

Ако могу да се санкционишу овакве хијене које нападају јер знају да Жајк не узвраћа. Хвала унапред.

9. Svete li popovi vodicu kod vas i kolik naplaćuju?

U samom gradu postoje dva hrama (stari i novi) a popova ima vazdan i svaki ima svoju parohiju (po ulicama podeljene, mislim) i osveštavanje vodice o praznicima košta 1500 RSD.

10. Пакле, ладно сам исто питање поставио попу пре неки дан. Знамо се иначе, студирали смо исти факс, он после отишао у попове. Небитно. Мој град са селима има око 80 000 становника, а једну цркву у граду и пар по селима. Занемари те по селима, у овој у граду има пун курац неких попова и што каже Сима, по улицама деле парохију. Тако да је то тачан одговор.

11. Znači neki rendom popovi banjavaju na gajbu? I tako je fazon i u Beogradu, gde ima zgrada sa tipa 12 spratova i 60 stanova?

12. За БГ не знам. Код мене највиша зграда има 9 спратова и зову је солитер хахахах

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.