Kod nas se to ne radi pred slavu ili sl. Pop obiđe godišnje jednom, nešto kao osvećivanje kuće, soba itd. Uglavnom, par dana prije nalijepi papir u kome se najavljuje sa suptilnom prijetnjom izbacivanja iz parohije ukoliko neko tad ne bude u stanu. MAMICU MU JEBEM!
Ne može rendom pop da ti bane na gajbu, samo onaj u čijoj si parohiji, a to da li zgrada ima dva četiri ili više spratova potpuno je nebitno. Umeju oni to jako lepo da podele, npr. ako neko dobije ulicu sa višespratnicama neki drugi će dobiti veći deo ruralnog predgraađa i slično, ali opet se gleda broj domaćinstava koja slave slavu.
Šalabajzer
Kod nas se to ne radi pred slavu ili sl. Pop obiđe godišnje jednom, nešto kao osvećivanje kuće, soba itd. Uglavnom, par dana prije nalijepi papir u kome se najavljuje sa suptilnom prijetnjom izbacivanja iz parohije ukoliko neko tad ne bude u stanu. MAMICU MU JEBEM!
E da vidiš ovo me zanimalo. Znači ladno negde popovi i ne banjavaju da svete vodicu pred slavu. Koji odron.
sta se desava ako ti tako dodje pop a ti mu kazes teraj se u kurac pope ja sam budista?
jel te upise u neku knjigu bezboznika, pa kad umres nece da ti peva na sahrani?
Треба ми помоћ:
Намерачио сам да се суочим са страхом из детињства- наиме, прве половине деведесетих био је неки спот од Драгане Мирковић који се одиграва на приморју ваљда и има неког тигра (правог), неке фонтане и нешто, ал углавном, тај спот је мени био страшан, увек сам или бежао из собе или пребацивао канал кад крене. Е, ал не знам која је песма у питању, имам неку мелодију у дну малог мозга, ал опет не могу д апогодим, можете ли ви да ми нађете ту песму? И спот, ако постоји?
Valja se, tamjan dobro tera insekte između ostalog.
Ne može rendom pop da ti bane na gajbu, samo onaj u čijoj si parohiji, a to da li zgrada ima dva četiri ili više spratova potpuno je nebitno. Umeju oni to jako lepo da podele, npr. ako neko dobije ulicu sa višespratnicama neki drugi će dobiti veći deo ruralnog predgraađa i slično, ali opet se gleda broj domaćinstava koja slave slavu.
EDIT
Normalno je da se vaalja :)
E da vidiš ovo me zanimalo. Znači ladno negde popovi i ne banjavaju da svete vodicu pred slavu. Koji odron.
sta se desava ako ti tako dodje pop a ti mu kazes teraj se u kurac pope ja sam budista?
jel te upise u neku knjigu bezboznika, pa kad umres nece da ti peva na sahrani?
Поп не долази непозван.
http://data3.whicdn.com/images/109666852/original.jpg
Pop uvek zvoni triput.
Prijateljski savet, nemoj na taj način tražiti, ako nećeš da napraviš drugima i sebi problem.
http://www.kurir.rs/onlajn-prodaja-narkodileri-valjaju-drogu-i-preko-interneta-clanak-1121193
Bolje obriši post...
I jedan od mene:
Mnogo je lakše da im sipaš nešto u piće nego da im pržiš gljive.
Kod Vlade Limara.
Ja mogu samo da kažem šta znam da može da se bere, i gde i kad. A kad policija zabrani šumu i polje, to će tek tad biti kriminal.
Korni, trpaju ih u torte na deponijama, srediću ti.
Vlade Limar hahahaha
Треба ми помоћ:
Намерачио сам да се суочим са страхом из детињства- наиме, прве половине деведесетих био је неки спот од Драгане Мирковић који се одиграва на приморју ваљда и има неког тигра (правог), неке фонтане и нешто, ал углавном, тај спот је мени био страшан, увек сам или бежао из собе или пребацивао канал кад крене. Е, ал не знам која је песма у питању, имам неку мелодију у дну малог мозга, ал опет не могу д апогодим, можете ли ви да ми нађете ту песму? И спот, ако постоји?
U jebote...a jesi siguran da je Dragana Mirković? Da nije Ceca?
Da nije ovo
http://youtu.be/ofeQG8R4nmk
брате ја имам трауме од оног филма у вуковару, исто размишљам да га погледам али никако да скупим муда
Taj je, Džoni, sigurno, nego je strah bio toliki da je mislio da je tigar pravi!
Није ''за мене си ти'', неки други спот је, и убеђен сам да је Драгана Мирковић, јер је била црна