Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
na koju foru duplo veća kazna za onog ko polomi dron
od šiptarčine koja ga pustila u po srbije
isto ko i za granjku
jebalo vas više bratstvo i jedinstvo
Ја кажем да обришете спорни постер, ви га оставите, а обришете с Ђанијем -.-
al stvarno nije fer, treba i ovog drugog onda rebnuti, nije se dane sam vređao...
А која сте говна јебо вас љеб и Кајзен који вас постави. Не знам како Јебач трпи оно константно бановање због ситница, ја да сам на његовом мјесту толико бих попиздио да бих фазон сваког модератора којем знам личне податке тражио по граду да га ударам пармаком по глави, ал добро контам он је пичка. Шта курац то је само интернет, виртуелни свијет ово оно, ма неправда је неправда и на то се реагује љуто.
нема лабаво брале
мрзим то издркавање било које врсте
Zamisli scenu debeli lik trči ulicom i viče ima da te ubijem što si me banovao.
тако су се и ови из чарлија/шарлија како год курчили мислили неће нико, зезање
Какав је ово аутошовинизам међу модераторима? Кад се вређају Срби и Србија, то је толеранција, а кад неко узврати на увреду следи бан. Стварно сте претерали са Грањком и Данканом. Чак је Грањка банован због безазленог коментара. Или смањите бан на 5 дана или скидајте све банове. Замреће нам тема (Манеле) без Данкана.
А да не заборавимо идвостуке аршине. Бушидо ничим иазазван полива Тилма, нико не реагује, све ја то шала, шега, комика, интернетовање. Бушидо поткачи неког модератора - бан. Поштено? Не бих рекао.
А и ово са Бачем је баш претерано. Ово ни Курд није радио.
већи сте муслимани од мухамеда
poslušajte stevana
obrišite poster i ukinite banove zbog njega
само по србији и православљу сме да се пиша
A ne zajebavajte da ste banovali Dankana? Nema me pola sata i napravite sranje. E serem vam se u ton film!!!
Nisam pratio šta se dešavalo, al mi se ovo nimalo ne sviđa.
најјаче је када толико исфорсираш толеранцију да добијеш нешто тотално супротно стао ми мозак не могу се сетим речи
netolerancija?
http://x.vukajlija.com/var/products/posters/201405/679625/bokser-je-tolerantan-.jpg
најјаче је када толико исфорсираш толеранцију да добијеш нешто тотално супротно стао ми мозак не могу се сетим речи
ДОБИЈЕШ ШВЕДСКУ БРТ
Само да додам да није Стеванов постер толико споран колико коментари овог/ове јаоооој (пише на профилу да је женско). Трајно би требало да банујете овакве мучке провокаторе, а Данкана да одбанујте.
ja evo sad došao iz grada, ali svejedno ih odbanujte jbt
OVO JE PODLI BUGARSKI UDAR NA SVE POŠTENE RUMUNE U SRBIJI
daj bre ko je banovao dankana i zasto, i kad, ste normalni? jel smo sad poceli da banujemo za medjusobna vredjanja u kojim se niko ne vredja osim nekog dokonog moderatora sa strane?
koje idiotisanje, dodjes kad sve prodje pa banujes.