Разноразно питање

1. čekaj bre... jaooooj 5 dana, dane 10? pa po kojoj logici jebote?!

2. ееее кад будем видо кајзена један дан пичку ћу му поломити да знате

3. moderatoru sto je banovao dankana, ja bi na tvom mestu odmah krenuo sa redovnim masturbiranjem, jer ti gomila nakupljene nejebice pomucuje um i pali sujetu.

4. pa dnkan je institucija, ne može njegov post da se meri sa nekim idiotom, vređanje ili ne.

5. Dobro Celte, mojne da podgrevaš priču samo zato što si razmodovan.

Elem, pitao sam neke ljude iz kraja gde si živeo, mislim da idem ka tome da ti razotkrijem identiti. Kad neces sam da mi se predstaviš, a živiš/živeo 100m od mene.

6. duvaj mi ga thilmo, prijavicu te u policiji kao progonitelja.

reko sam ti ako hoces da ti dam ko sam moraces prvo da mi posaljes ko si ti.

7. Najebo si, ćelekulac!

8. aj banujte ovog trajno, ko ga odbanovao onomad kad sam ga trajno banovao, nisam valjda ja

9. moderatori ozbiljno jebote, banujete dankana zbog nekog sranja a ovog za ono sto pricao za onu klinku, plus sot uzeo da me privatno progoni toleriste. koj vam kurac jel ste komplet pogubili kompas sta je normalno a sta nije?

10. ти само мене ниси тео да одбанујеш серем ти се и у твоје модерисање

11. мада си ми одабрао брегиди џанум из зајебанције хехе добар си био

12. Jesi. Al' sad ti je kasno...živiš kod Lepe Brene blizu, na-je-bo-si!

13. Celte, ide na kurac ta tvoja prozivka moderatora, jebali te oni u usta. Bilo je kul u početku, sad je degutantno i pederski.
    Ništa lično brt pozz

14. a što banovan glavni!?

15. duvaj mi ga, naravno da cu da prozivam onog ko banuje dankana i busida, dok ovaj ovde thilmo sedi na sajtu

16. E sad stvarno, ako je Dane banovan zbog komentara na Stevanovom posteru, onda stvarno nešto ne štima. Čovek se istresao, povukao, a ovi paćenici nastavili da truju i provociraju, pa se čak pojavili sa nekih duplih da dosoljavaju. Dane dostojanstveno odustao od rasprave, a 20 sati kasnije ga banovaste. Pa da li ste vi ispušteni...?

17. Zato što je balvan bosanski i ne zadovoljava lemajine apetite. Tako se priča. Ništa lično.

18. Pa da li ste vi ispušteni...?

kako odgovarajuća rečenica.
    neverovatno da dankan danima pokušava da izazove ban nekim glupostima i niko ništa.
    onda uđe u diskusiju sa budalom koja ga odavno provocira i dobije deset dana. stvarno nešto ne štima.

19. I dankan i bušido su opravdano banovani, cenim da i oni znaju, i ranije se banovalo za to bez problema. Drugo je što su zadužili sajt toliko da može da im se popusti.
    A debili koji su odbanovali tilma su malo grđa sorta ljudi od saše popovića koji dovodi debilčine na audicije za zvezde granda da bi se tupavi narod i oni iz žirija smejali. To je taj humor za one sa jeftinijim kartama.

20. Zato što je balvan bosanski i ne zadovoljava lemajine apetite. Tako se priča. Ništa lično.

aco, ne zajebavaj... stvarno, što banovali glavnog?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.