Разноразно питање

1. eto vidiš, đoni, čim ti ne znaš znači nije ništa bitno. a baš granjku i glavnog treba da odbanuješ....

2. Znaš ti dobro Kelte šta je, a što se tiče Granjke, nije banovan.

3. али брате "клевета" јебена
    па сваки други пост овде је клевета

4. ne znam uopste sta je

5. Johnny Kurajber

Znaš ti dobro Kelte šta je

хахахахахахахахах

6. LOOOOOOL Granjčilo se izlogovao, digla se buna sto nije na sajtu.

7. КАЦМО КОД КЛЕВЕТЕ ТО НАМ ЈЕ НОВИ СЛЕНГ ЗА 5 ДАНА НА ФБ, ЈЕБАЧЕВ И МОЈ. КАО, ФАЗОН, БРТ КОЛИКО СИ ДОБИО БАНА? ДВЕ КЛЕВЕТЕ БРТ ХАХАХА.

8. БРАТЕ И ОВО ДА КЕЛТ ЗНА ШТА ЈЕ ЈЕ КЛЕВЕТА АКО ОН КАЖЕ ДА НЕ ЗНА

сорри за капс

9. LLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLL
    Celte, you're naughty naughty girl.

10. КЛЕВЕТА ЛОЛ, ТОМА ФИЛА СТИЛ

ЏОНИ, ПРИЈАТЕЉСКИ САВЈЕТ: ОКАНИ СЕ МОДЕРИСАЊА И ПОСВЕТИ СЕ ПОРОДИЦИ БРТ!
    АКО СИ СЕ ОЖЕНИО ПРЕКО ВУКАЈЛИЈЕ НЕ МОРА ДА ЗНАЧИ ДА ТОЈ ВУКАЈЛИЈИ ДУГУЈЕШ ЖИВОТ, ОПУСТИ СЕ БРТ!

11. @Celt
    Generalno tvoje ponašanje je katastrofalno, a imaš ozbiljan žuti karton. Neću da ti objašnjavam kako to treba da uradiš, jer očigledno mi je da ne umeš. Svakako ti je rečeno sve i juče i evo sada i sve to stoji.

12. Ajde čisto Autobuse kada već moram da napomenem, niti sam ga banovao zbog toga ja, nisam ni bio tu, niti pričam o tome uopšte i toj navici.

13. Ja pogledao da vidim jesam li ja Bušidu problem, pa čovek zadnjih pola godine ,dok sam bio banovan, vređao sve i svakoga konstantno. Dripac najobičniji, pogledaj mu postove.

Svaki post mu bre takav, ko je on da mu se toleriše? Mnogo gotivnije glave su banovane trajno.

14. Ја знам која је то навика... Алкохолизам, имам је и ја :(

15. Џони,
    без зајебанције сада брате: ти дођеш на тему КК ЦЗБГ Лименке ФМП ДИВА ИДЕА Кроација и напишеш да имамо трауме. Ја трауме немам брате, и ти то знаш, зар не? Да ли ја могу да се жалим и кажем да износиш клевете?

ситуација 2: напишем на теми где се води расправа о музици "МЕТАЛИКЕ ОПЕРИТЕ КОСЕ ПРЉАВЕ" нека рандом будала која не зна шта ће друго ми напише "одјеби косовар иди слушај цецу". Бан обојицу за клевету јер он каже да му коса није масна а ја да нисам косовар, докле би ишли тако?

Онда на форуму укините било какво лично обраћање било ком члану и ћао.

16. ovo za uvrede se lako rešava
    otvori se tema nekog imbecilnog imena tipa UVREĐENO MI JAJO
    i tu postuje onaj ko se smatra bocnutim
    i traži ban

ako se ne žali
    šta kurac da se banuje

17. ima bre tema za to, kume, mene jednom cara prijavio...

18. ма каква бре тема за вређање каква зајебанција ко се увреди нек се завуче под ћебе и нек плаче ако не уме да се брани

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.