Разноразно питање

1. космополито одвео бих те на шампите и лимунаду

2. odbanovan dane... pedivni ste.

3. Zašto je odbanovan Dankan nakon onakvog grubog vređanja?
    lolo

4. космополито одвео бих те на шампите и лимунаду

superiška*

5. ко ме одбаново? Хахаха. Ја ушо да видим тему 70динара кад оно уместо зеленог љубичаст ми сајт посто одједном хахахахахха. Јете говна, заслужио сам и са намером сам вређао, да нисам одавно бих ја кукао као стари добри нолајфер свима познати.

6. au dane
    šta ti reeeeeeeeeeeko
    talentovano glupi
    a ti ćutiš pičko

7. Ал тилмо јебе читав сајт, користи сујету модератора да навлачи људе на банове а онда се понаша као тома гугутка те браћу мири.

8. данкане што ниси звао да те бранимо ако већ немаш муда

9. Eto, odbanovan Dankan, skroz kul poatupak modova.

Sad Celte nemas zbog cega da se buniš.

Inače, sinoć bio na slavi Nidža, 84 godište, zna te. Tražio sam sliku iz osnovne lololo

10. ко ме одбаново? Хахаха. Ја ушо да видим тему 70динара кад оно уместо зеленог љубичаст ми сајт посто одједном хахахахахха. Јете говна, заслужио сам и са намером сам вређао, да нисам одавно бих ја кукао као стари добри нолајфер свима познати.

stvarno si omekšo, dankane, kamo ona mladalačka žustrina... ne umeš ništa bolje?

11. Ostade mi post poslednji na prethodnoj strani, valjda neće biti zanemaren, i nemojte one pederske 2 dana, 3 dana.

12. Kelte izgleda da thilmo oće da te jebe.

13. сад одбанујте и остале

14. јебача? бушида?

15. грањку, главног, јебача, бушида

16. и ако има још ко

17. Bušido je dobio taman. Ne samo zbog ovoga, nego već jedno vreme šta radi. Jebač je trebao da dobije mnogo veći ban. Ako mu treba obrazloženje, kada mu istekne ban neka mi pošalje PVT. On i Kelt imaju jednu jako lošu naviku.

18. Što se tiče Glavnog i Granjke, nemam pojma o čemu se radi.

19. prosveti me koje su nam to lose navike?