Разноразно питање

1. A da pokušaš da osvojiš ti ono milionče koje je spominjao Čak pre neki dan? Možda imaš neke moći.

2. Moguce. Tako kad cujem neku novu rec u sledecih par dana je obicno cujem jos sto puta, al pretpostavljam da vise obracam paznju pa zato.

3. хвала људи, тако сам и претпостављао... каунте исто сам контао за ту "небитност" која је чиста заблуда, не само због тебе као индивидуе него више због контакта са другима... никад се не зна да ли ће нека особа да постане колинда или вучић за 20 година а у студенцким данима постоје слике/снимци где дувају на журци у вену, министарка правде изводи стриптиз са смирнофом у руци а нећете веровати шта је потом уследило (ВИДЕО)

4. štaš, Miloše, fb zna više o nama nego mi sami

5. Facebook... Veliki igrač koji sarađuje sa lomom reklamnih kompanija, sve je to povezano ko creva. Imate npr. third party cookies, preko kojih reklamne kompanije mogu da isprate gde ste sve bili (dakle postave cookie kada učitate reklamu preko jednog sajta, pa posle preko drugog i tako beleže gde si šta si). Zgodan pregled povezanosti posećenih sajtova daje npr. ovaj plagin za Firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/lightbeam/ Instaliraš i pokreneš i iscrta ti na koga si sve posredno nakačen.

6. Šta je sa onim takmičenjem ?
    Oće bit finala ?

7. Neka onda meni neko objasni kako je moguće da odem na drugi kraj države, probam da muvam neku ribu ali joj pritom ne kažem prezime i dođem sutradan kući. Mamuran pijem kafu ujutro i vidim njenu njušku kako me gleda iz dela "people you may know".
    Paranoid mode: high

8. Riba te je slikala krišom i primenila neki face recognition. Ili neko drugi. Treće nema. U stvari, možda, pošto si mamuran, verovatno si bio pijan, a pijan čovek ima ponekad rupe u sećanju, pa si možda i rekao prezime. Ja kad sam mamuran, ne čudim se ničemu, samo se molim bogu da me niko ne zove i ne piše mi.

9. zivot je pun slucajnosti

10. Mozda ti je ime retko, npr. Ignjatislav ili Palmoliv, pa je to bilo dovoljno

11. Неко ми је већ давао то. Неки сајт где могу да скидам 3Д филмове?

12. Koliko košta ona ker što se na engleskom zove pug i oće znati da nesere po kući nego samo u nošu?

13. to su psi degenerici

14. Verovatno po torentima. Cini mi se da na zamundi ima 3d da se skidaju.

15. Koji moj se dešava? Jel ovo neka mafija dogovoreno lupa minuse na sve moguće i nemoguće?

16. Nabavio se smartTV pa daj da se piče 3D filmovi

17. Traži se moderator dobre volje, koji je dobar/dobra dovoljno da mi promeni nadimak.

18. ne mogu oni to da rade, tražio sam i ja da mi izbace ♦ iz nadimka

19. Ne može niko sem kaizena da menja drugima nik.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.