Разноразно питање

1. I ja se sprdam, ali nisam tako duhovit. I sad se sprdam isto, pošto nisi.

Jesi, sprdam se.

Мораш скапирати да сам полемисао са ремцом 5,14мин и да ово сада не могу разумети али имам велику жељу за успехом и наоружан сам стрпљењем.

2. Neću te vremenski ograničavati.

3. evo logika remca,sjajno razmisljanje
    bas me zanima sta je kajzen mislio kad te je stavio za moda

pa ti misliš šta god hoćeš, ionako imaš svoje neke fiks ideje, isto ko što ja mislim da si kmezavac jedan od većih na sajtu, šta god ti se javljaš i kmeziš što ovo što ono, bilo opravdanja ili ne bilo, daj da ti se napravi sajt onako kako ti hoćeš, da imaš svoj pijesak i kantice i lopatice.

kmezis,kmezis
    ljudi ovde govore kad nesto ne valja i ti to nazivas kmezenjem
    opet glumis zajebanost neku,a presmesan si
    kantice,lopatice,sranja
    nemoj meni da glumis kuloci neku ovde,jer imam lujm preterano jaci od tvog

ti si obican iskompleksirani lik koji ispoljava svoje frustracije banovima i nasao si nekome da kenjas na taj nacin i prodajes takve price...ae pali bre,budi zahvalan sto prema tebi blag sam

4. pa ti misliš šta god hoćeš, ionako imaš svoje neke fiks ideje, isto ko što ja mislim da si kmezavac jedan od većih na sajtu, šta god ti se javljaš i kmeziš što ovo što ono, bilo opravdanja ili ne bilo, daj da ti se napravi sajt onako kako ti hoćeš, da imaš svoj pijesak i kantice i lopatice.

да сам дркаџија и да се нон стоп буним за неки курац могу да прихватим

кад будем хтео свој сајт направићу га

5. ollanik zapali te molim buksnu biće ljepo.
    budi jak prema meni molim te iz te sobe iz koje ne izlaziš dok ne skupiš 200 dinara za džoint.

6. Neću te vremenski ograničavati.

ок, јавићу ти се ја када будем скапирао

7. ollanik zapali te molim buksnu biće ljepo.
    budi jak prema meni molim te iz te sobe iz koje ne izlaziš dok ne skupiš 200 dinara za džoint.

ремац-смешно.јпг

8. Tilmo, uzmi neki 802.11g ili 802.11n i bole te kurac.
    Jeste da je najverovatnije da nećeš izgurati njihov maksimum al ono bole te. Vidi da imaju repeater mod

9. Pseto koliko još da dostignem makar polovinu tvog levela smjehoće?
    Kontam da nikada neću moći da se izjednačim al barem upola, biću prezadovoljan.

10. remac,rekao ti je ol da ti je mnogo bolje da nije u tvojoj sobi

a ja vam se poserem u čvabalo svima poaodaod

11. Je l' ima u Čačku gde boks da se trenira?
    Čuo sam da negde na bedemu ima nešto, ne znam da l' je to nekad imalo ili ima još, a?

12. Mogu ja jednu vreću iz Čačka da ti preporučim... lololololo

13. Hahahaha, meka je mnogo.

14. Remac

Jebe ga Remac i kad nije moderator.

Uf, ti baš o sebi imaš visoko mišljenje? Kad ćeš prihvatiti da si jedini ovde ti jeban?
    Lepi po tvojim postovima se vidi neka frustracija cim napominješ da te nije sjebalo to što nisi više mod u svakom postu. Daj iskuliraj malo, ne žele ljudi pa ni ja da im virtuelnu sudbinu kroji gori od njih i ajd zdravo.
    Ovo Olaniku za 200 dinara što si napisao me kopka da te pitam da li želiš da prodam jedan auto i kupim i tebe i tvoj bedni studentski život? To je neki level jadnoće.
    Nisam pička što pišem kad si u banu sad sam tek video šta si pisao. Čekaće te ovaj post pa će da diskutujemo kad dodješ jbg

15. budi jak prema meni molim te iz te sobe iz koje ne izlaziš dok ne skupiš 200 dinara za džoint.

Pseto koliko još da dostignem makar polovinu tvog levela smjehoće?

DOO Remac i sinovi - Transferišemo snažno since 2010.

Ovo sam do skoro zvao krle96-fore... al pošto je Krle odlučio da obavi jednu reformu svog humora ad sada ih zovem Remac-fore.

Savjet za sad je da probaš da valjaš uglaste STRIC-ove. Nije baš najbolje rješenje složićeš se ali će ti dobro doći da popuniš ovaj period dok ne pronađeš sebi osoban, a ipak objektivno kvalitetan stil.

#jutarnjismijeh #bestforebyremac #iksdedvijetačkep

16. Koliko je strašno videti ova vaša prepucavanja. Bog ne gleda balgonaklono na takve stvari. Okrenite se molitvi i u srcima svojim pokušajte naći ljubav, razumevanje i torelanciju za različite od sebe. Svi smo mi ljudi, Božiji stvorovi i greh je da te otuđujemo i borimo među sobom.

17. Ima l' neko ko se razume u kola da mi detaljno objasni funkciju servo mehanizma?

18. Da možeš da rečeš da ima servo kad oćeš nekome da uvališ kola za veću od prosiječne cijene

19. Jesi video nekad kolike su podlaktice kamiondžijama? E, servo služi da nemaš tolike podlaktice ako mnogo voziš.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.