Разноразно питање

1. хаха контам добар спуст позз
    него како је у Швабији, какав је иначе осјећај први пут видјети иностранство у двајеседмој?

2. какав је иначе осјећај први пут видјети иностранство у двајеседмој?

Pa na ovo i treba da ti odgovori onim "prodam kola kupim bla bla" jer je degutantno(pseto citao brt). A bilo je i ono remcevo isto jer je bas tesko svarljivo kad neko nekoga proziva zbog da nema love.

3. To Ps. Šta drugo da napišeš čoveku koji koji proziva drugog lika da nema 200 dinara.
    A ti Autobus ako našao prozvan si se izgleda da si jeftin jbg.

4. nego dupli aršini prave havariju od sajta
    ništa više
    sve ovo počelo zato što je neko reko ovaj autor jebo ovu autorku LOL
    pa da je došla samo i napisala LOL konjino to bi bilo to nego vi brže bolje glumite nešto ne znam ni ja šta
    malo se opustite spustite loptu, banujte samo kada neko traži kada je vređanje u pitanju i to je to

5. ВАДИ ГА ДА ГА МЕРИМО НЕМАМ ВИШЕ АРГУМЕНАТА

6. Ovo što kae Kokoška. Mada ne ovako banalnololo
    Enemi, 11 cm al tvrde kurčine imam :)

7. u principu nemodove boli kurac za vređanje sem ako nije neko mnogo gnusno i bolesno
    ih mnogo me povredi kada neko kaže puši kurac ili jebem ti mater
    internet policija pravi veći problem od internet huligana lol

8. Neko ti rekao puši kurac ili jebem ti mater na internetu. Krivična prijava, sadodmasad!

Svako ko se na ovo uvredi diljem interneta, debil je i apsurd. Za ostalo treba napraviti jasnu tabelu, sa motivom bana "od - do", kao u krivičnom zakonu što je...pa onda mod odlučuje u okviru tih strogo utvrđenih granica, kapiram da bi to malo smirilo strasti...

9. Mnogo bi smirilo jbg

10. Svako ko se na ovo uvredi diljem interneta, debil je i apsurd

amin
    boxer jebo pseta

11. nemojte me banovat lolo

12. Neko ti rekao puši kurac ili jebem ti mater na internetu. Krivična prijava, sadodmasad!

Svako ko se na ovo uvredi diljem interneta, debil je i apsurd. Za ostalo treba napraviti jasnu tabelu, sa motivom bana "od - do", kao u krivičnom zakonu što je...pa onda mod odlučuje u okviru tih strogo utvrđenih granica, kapiram da bi to malo smirilo strasti...

Ja ovo davno rekoh

13. Opet mi srdašce preskače kad vidim bližnje da se svađaju....

14. boxer jebo pseta

KLEVETA!!!!!!! ja sam njega jebo

Cus kleveta hahaha, jedna od najjacih stvari na netu posle gifa "dve dzele se sankaju u spermi"

15. Ovaj kapiram ja šta vi pričate, ali kapiram i modove...ako krene tolerisanje napušavanja forum će ubrzo da se oretvori u to...milion postova puši kurac, jebem ti mater pa nešto smisleno..a i komentari bogami...

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.