Разноразно питање

1. Da javio, sad je forum daleko smisleniji. 250 tema o nepravdama kojekakvim i ispravljanju magarčevog kurca. Ranije se ljudi ljutili što su sportske teme na vrhu, sad se naći ne mogu.

2. Hahahaha dve dzele brate ovo me uvek nasmeje retardiran sam do jaja

3. Bokser, sadržaj kreiraju autori.

Tako da, nisam ja kriv što je forum takav, ja ne kreiram ništa odavno, dodjem da izgubim vreme. A ti se zagledaj dobro i zapitaj da li si i ti doprineo tome.

4. Kome nije smešan ovaj gif uz komentar 2 Džele se sankaju na spermi ima neki problem.

5. Ekstra je smešan, verovatno bi bio još smešniji da si napisao puši kurac ispod ili iznad slike.

ili možda ipak ne?

6. Šta si sad ti meni rekao? Rekao si kad bi se neke stvari tolerisale forum bi bio gori. Od ovoga može gore?
    Što bi se ti razlikovao od mene? I ja takođe ubijam vreme random danima ovde, većinom na četu stim što napišem neku govno definiciju. Spemovo si sa kosmom neki dan neku temu čini mi se. Meni nije smetalo apsolutno, mogli ste 7 dana. Da li si se zapitao da l nekom možda smeta? Nadam se da sam bio jasniji.

7. Ne znam zašto ovo doživljavaš lično.

Spemujem vrlo često, bar bi to bilo okaraktetisano kao spem. Sa moje tačke gledišta vodim konstruktivni dijalog. Ponekad i monolog. I ne napušavam kurcem.

Ja sam tebi napisao da je gif okej i ne smeta mi. Ne bi mi smetalo ni da si napisao 'evo javio se sanka po spermi' shvatio bih to kao zezanje ali da si mi ničim izazvan napisao puši kurac zapitao bih te koji je tvoj problem.

8. Mi smo bre nekad speRmovali, šta ste vi uradili u životu?

Elem Javio jel izdaješ onaj prostor da skupimo ove sa foruma nek se napiju i pomire, dosta je zle krvi među narodom. Ili neka se već jednom pobiju, šta misliš o tome?

9. Ma nije lično samo volim da diskusiju prebacim na ovaj nivo da ne pišemo uopšteno. Lakše je.
    Složili smo se izgleda ali se nismo razumeli.
    I još nešto, da li misliš da bi ti ovde bilo ko reko na keca onako Javio puši kurac?
    Ja mislim da ne. Ako ti ipak kaže onda kapiram da ste dobri pa se pičkarate što mi ne smeta, sam biraš način komunikacije. Ako nije ništa od gore navedenog za ban je. Prosto.
    Kažeš da te uvredio, on u baniju i ajd zdravo. Prosto je veoma koliko mi se čini.

10. Elek tebra prodao je ima već godinu dana, nisi u toku. Ali ima na miljakovcu tri kafić, nov brate,otvorio neki moj drug, 100 dindzi malo 130 veliko, pelin 115...za po soma svi da se napijemo ko bulje.

11. Лелек ај ми поправи прекидач за светло са потенцијомејтром, не могу да јебем без пригушеног светла
    ју јесам ја то реко јебем? мислио сам гледам порниће

12. Bokser, ali onda dolazi do onog 'šalio ssm se' ako me razumeš...ovde me niko nije napušavao, na komentarima jeste, više puta i nije da se vredjam, zabole me najiskrenije ali to je složićeš se vrlo glupo i besmisleno.

Dušane ako ti crko potenciometar a jeste verovatno, baci ga i kupi drugi.

13. Jbga Javke nisam u toku, al uvek sam za neko opijanje. Još ako ima neke dobre rakije nemam zamerki.
    Enemi brate taj prekidač košta možda 300 dinara, ako ga popravim to košta 1000. Ti nemaš para, ja skinem brisače sa bembare i obojica smo na gubitku. Inače imaš fazon kad spojiš neonku sa potenciometrom dobiješ roze svetlost lolo

14. Javio i da je tako mada smatram da ne bi bio problem, vidi se to lakše će da utvrde ko se šalio a ko ne nego ovako ko je čiji dupli ko kome zašto kako. Ovo je totalni haos od kog gore nemere jbg.
    Za komentare znam šta pričaš, viđao sam. Kapiram da ih maltretiraš puno jbg :)

15. Mozda mu je crkao osigurac na prekidacu. Ja skoro instalirao kod mene, pojma nisam imao da sranjce ima osigurac dok nisam video rezervni u paketu. Ne, ne dam ti svoj rezervni.

16. Pa jeste, maltretiram ih, sve u nadanju da će neko nešto smisleno da odgovori. Al jok, uvek se završi napušavanjem ili čuvenom 'idi nešto jebi'. Nije da branim ikog ali mislim da imaju sluha modovi kad se neko zajebava i napušava u tom smislu.

Da je dobro trenutno nije, ali od svega po malo, nema krivice samo jednih ili samo drugih. Svi smo krivi.

17. Elek ima i radža, mislim da je dunja 130.

18. Ako ima osigurač njega u slučaju nužde (ako dođe neka riba) može da zameni ekser. Nego kakvu svetlost daju crne neonke i kako to izgleda u sobi?

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.