Разноразно питање

1. na groblju su nekoliko... dve Carine...

2. Шта су тачно урадили ови ликови што су бановани због злоупотребе сервиса?

3. Hvala ktitori.. E sad mi samo nije jasno koji su je kurac brisali kad je ova defka linkovana u barem 20 defki...

4. Из неког вероватно ретардираног разлога, све дефиниције са тог налога су обрисане.
    http://vukajlija.com/recnik/autori/17735

5. jebote obrisali cari defke?? zasto modovi decxko?

6. Ма није то тај налог.
    (Осећам се к'о Стефи сад.лолол)

http://vukajlija.com/recnik/autori/22719

7. Тај рад. :))

8. е људи синоћ сам се на слави напијо од неке лозе нисам данас ни ишао у школу боли ме глава и мамуран сам ко дупе. јел постоји неки лек ? мора да постоји. истроших сву воду из водокотлића колико сам повраћао ! помагајте

9. Zli racku, da pođeš ti do čika doktora, možda je trovanje alkoholom posrijedi (A i srijeda je danas, slučajnost?)?
    Ja sam tako jednom za jednu noć povratio minimum 10 puta, popijem gutljaj-dva piva, blaaargh. Onda sam bio konstantno gladan jedno nedelju dana, čak i posle jela.

10. Zna li neko sta moze biti kad je upaljen ABS Air bag i da je rucna podignuta na autu Golf 3, meni se sve to popalilo iako je rucna spustena?

11. Можда је уље у кочницама. Провери то.
    На неким старијим моделима то тако функционише.

12. Auto bilo kod majstora, na servisima nista nije pokazano na onim racunarima

13. Можда је једноставно само спој од влаге туда по лампицама, али провјери то што каже енеми, јебеш компјутере и говна, отвори ти то па виђи.

14. Jesi li skoro radio oko trapa, reglažu, nešto mijenjao?

15. ма брате сад ми је боље али синоћ и јутрос сам пеглао као стока. преспавао сам цео дан морао сам. ово ми је најгоре пијанство икада. јебена лоза последњи пут да пијем то говно ! буквално сам је гасио медицинским алкохолом.

16. Jesam mjenjo sam servo i onu vodenu pumpu, ali ja mislim da to nema veze

17. Могу ли да се по виђењу банују монголоиди који друге монголоиде у коментарима терају на "демотивацију" и уопште остављају кретенске коментаре на ОК дефиниције, а сами пишу гола говна? Мени за љубав.

18. Jel zna neko kako se zovu ovi iz nase filharmonije ili necega koji preradjuju muzike druge vrste baj violina end adr instruments?

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.