Разноразно питање

1. Ima veze, jer naši vrli majstori nikad nisu čuli za kalibriranje senzora, za njih je to naučna fantastika. A kad go dođe do nekih izmjena kompjuter registruje neki kurac (dugo za objašnjavanje), na dijagnostici ne pokazuje nikakvu grešku na dijelovima, to je samo do kompjutera.
    Obrati se nekom koji je plaho iskusan sa komjuterima i elektrikom.

2. oce li mi neko naci prevod za "puss in boots" (2011) na neki nas jezik, ako uopste postoji?

3. nema još uvek...

4. e jbg! dzabe pravih kokice...

5. Zna neko kako da malo razvucem sliku na profilu? Steta bas je do jaja, a mala jebemuoca! :((

6. Zašto uvek, ali jebeno uvek loše definicije imaju više glasova nego dobre?

7. mogu li se koštanji ispeći na ovim modernim šporetima sa ravnom pločom? i, kako se zove ta ploča, ima li ime kao i televizori (LCD, plazma...)?

8. Keramička ploča...i može, mada je bezveze. :-)

Pod uslovom da nije ona indukciona(mada je ta retka jer je očajno skupa, više hiljada eura).

:-)))) Koje je ovo pitanje i odgovor rano sabajle...

9. ma juče sam htio da kupim ali mi žena kaže da ne može. vala, ima da probam, nešto mi se jedu :)

10. Је л' постоји тема за багове у игрицама?

11. paninaro, ako ti nije kasno za odgovor, možeš da ih ispečeš u rerni - svaki malo načneš nožem, staviš u tepsij, zagreješ rernu na maksimum i povremeno protreskaš tepsiju da se ravnomerno ispeku...

12. paninaro, ako ti nije kasno za odgovor, možeš da ih ispečeš u rerni - svaki malo načneš nožem, staviš u tepsij, zagreješ rernu na maksimum i povremeno protreskaš tepsiju da se ravnomerno ispeku...

upravo mi je objasnila prodavačica za rernu. ali, najljepše je na šporet na drva. tnx bruce :)

13. И шта, нико није обележио појављивање 500.000те дефке? Костићу бре? :Д

Или јесје ? :Д

14. jeste more, upisao je u onu temu "desilo se na vukajliji"

15. Može li ko od modova ako vidi ovo da mi javi zašto mi je obrisana definicija "Sive ćelije"?

16. bolje pitaj na pvt nekog moda

17. Ja vidim Strajo, ali pojma nemam zašto...po meni je super.

18. Pa koristio sam pretragu, ne postoji slična, pitao sam jednog moda, kaže obrisao kolega ali ne želi da otkrije koji, onda ako kolega vidi neka mi napiše razlog. Ne verujem da je plagijat.

19. po meni je super.

uzvrati udarac rezimu! vrati Straji defku! :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.