ок сад сам установио са овим антибиотиком да ти не разликујеш вирусе и бактерије
Ало Шоми брате, ЈА сам имао јаку прехладу тад, бактеријску упалу, прехладио се па се зајебавао, прешло скоро на плућа. Знам да за вирус не помаже антибиотик, то се у основној учи јбт.
Ово што сам написао - грип, шта ли, јебеш га симптоми су слични ваљда на почетку, температура и малаксалост
Pa snimljen svaciji glas je malo drugaciji.
Ali je cinjenica da ti sebe dok pricas cujes drugacije nego svi ostali. Tako da je tvoj snimljen glas blizi onom sto drugi cuju nego ono sto ti cujes dok govoris.
Po prvi put od kako sam registrovan u ovom postu se neće naći samo Olanikovo ime. Ujedno je i poslednji put.
POSEBAN POZDRAV ZA OLANIKA I AGILNOG.
OSTALIMA NEPOZDRAV.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Nema na cemu. Sta ti imas na sebi?
Ok, hvala na savetima, valjda će mu spasti ta temp. do ujutru. Omotao se sad u ćebe, neka spava...
све за тебе медењаку мој :)
Daj de si gola!
Jao, kakvi ste... :) Jako sam umorna, odoh da spavam... Uživajte, laku noć :)
знам, напоран ти је био дан. ипак си цео дан око брата, лечила и неговала...
сутра сам слободан па оно, можемо на кафу :)))
Ало Шоми брате, ЈА сам имао јаку прехладу тад, бактеријску упалу, прехладио се па се зајебавао, прешло скоро на плућа. Знам да за вирус не помаже антибиотик, то се у основној учи јбт.
Ово што сам написао - грип, шта ли, јебеш га симптоми су слични ваљда на почетку, температура и малаксалост
da li je istina da sopstveni glas snimljen na nečemu mi lično ne čujemo isto kao drugi ljudi
Jeste.
moguce,maestro
meni moj glas snimljen deluje skroz drugacije od drugih snimljenih glasova
Negde sam čitao da naš glas zaista ne zvuči onako kako ga čujemo, ne samo na snimku. Tj. to na snimku je upravo ono kako zvučimo.
Jeste ozbiljno, neko je skoro objasnio baš ovde na forumu što je to tako al sad nema trika da tražim taj link da gori zemlja.
Pa snimljen svaciji glas je malo drugaciji.
Ali je cinjenica da ti sebe dok pricas cujes drugacije nego svi ostali. Tako da je tvoj snimljen glas blizi onom sto drugi cuju nego ono sto ti cujes dok govoris.
da realno
зато што ти звук резонује кроз лобању брт
узми књигу неку рашири и стави на фацу и причај у њу тако да се звук одбија од страница према ушима и чућеш глас онакав какав јесте
pa brt, tebi najbliži je i u glavi ti je, realno je da drugi ne čuju ga kao ti što čuješ ga
Po prvi put od kako sam registrovan u ovom postu se neće naći samo Olanikovo ime. Ujedno je i poslednji put.
POSEBAN POZDRAV ZA OLANIKA I AGILNOG.
OSTALIMA NEPOZDRAV.
ali od svih koji kada čuju na snimku svoj glas, u fazonu su 0auuu brate kakav mi je glas'
meni gotivan moj je kada čujem ga na snimku
http://znanost.geek.hr/clanak/zasto-nam-glas-zvuci-drugacije-na-snimci/
Evo malo detaljnije.
mnogo loš post bohor, mali si, pozz
OGROMAN ZA BOHA POZDRAV