Разноразно питање

1. Zeleznik hehehehe

2. Јанпи, овога пута буквално нема сврхе бунити се, јер је Каизенова одлука.

http://vukajlija.com/forum/teme/66139-shutiranje-keve#post_3138580

Његов је сајт, јбг. Можемо да га дућкамо.

3. dajte sliku koja je iznervirala ženskog zivojinovog roditelja

4. Sad bi pre dobio sliku vuciceve i putinove keve kako lizu picku obaminoj kevi nego tu

5. Pa i država je državna pa je bio 5. oktobar!!!!

6. Pa neka podnese tužbu jebem i nju i Kajzena u pičku.

7. Ne Kajzena u pičku, nisam dobro formulisao.

8. De si Kajzene, testiram Uradovuu skriptu koja detektuje string "Kajzen" na forumu.

9. Banujte skočimiša, psuje ovuda, a zna se da mala djeca sa roditeljima gledaju iz offa forum, bila je i debata o tome na forumu.

10. Takoje, pičketina mala, skriva se iza profila AJDE IZAĐI NA ULICU GDE UTOKE CARUJU DA TE VIDIM MIŠU A

11. Kajzene Vučiću Šešelja si izdo siso!

12. znao sam da je janpi ipak čovek
    al opet sam se iznenadio lolololo

13. Preporučite mi neko meso koje ide u sendvič. Ne salame, svinjsko, i da se kupuje gotovo.

14. Ljudi ovaj post je pola raznorazno pitanje a pola da se izjadam tema.
    Izadje mi bubuljica na kiti, sutra mi dolazi devojka, u kurcu sam totalnom, cedio sam i cedio i iscedio poslednju kap vode iz bubuljice i ostalo je natečeno onako, možda i spadne do sutra uveče ali opet ako znate šta bi mogo namazati preko toga da se smanji malo upala kože

15. Fasovo si triper. Opa, 15 komada konjskih inekcija direktno u glavić.

16. Ne volim pršutu, precijenjeno, preslano, teško za sažvakat. I masno kad se podgrije.

17. Maestro šta te boli kurac. Kad je već ostalo otečeno izgledaće ti kurac veći, oduševiće ti se riba lololo

18. сона киселина, неће остати ни трага од бубуљице гарантовано

19. napašće me da sam jebo nešto drugo

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.