U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
npr ovo sto maesto kaze +1
elem oce jedna devojka da mi pokaze sise. jel bi sad ja njoj trebalo da pokazem pisu? ako bi trebalo, sta onda da joj pokazem da bi mi ona pokazala svasta? mislim ima ona i dupe al moje dupe je dlakavo, ne verujem da oce da ga vidi.
pokaži i ti njoj sise
не брте, кад ти покаже сисе ти је ухватиш за сису или сисе (опционо) а онда даље пратиш развој ситуације, ај извештавај нас позз
Ovo što kaže enemi. Mislim ovaj deo za hvatanje za sisu, ne moraš da izveštavaš.
Što je zaključana tema "Pitanje moderatoru"?
šta te bole kurac
ma nije fora u hvatanju. npr ocu da ti pokazem sise ako mi pokazes pisu. cekaj pa imas i ti pisu a ja nemam nista drugo da ti ponudim. ako ti dam pisu za sisu kako cu onda da ti vidim dupe??? gubim u tom trejdu.
jedino da joj pokazem mudo al nzm koliko to nju zanima uopste
привремено. зато што је, ваљда, тема за питање модератору, а не за препуцавања.
Zajebavam se bre Truće, nije me stalker odavno tražio pa da malo provociram :)
A što će nam tema na kojoj nema prepucavanja?
janpi ja sam to ovako radio
-tražiš da ti ona pošalje sise
-ona pošalje sise i traži nešto zauzvrat
-ti kažeš aj još dupe pošalji pa ću ja tebi sa čime ja raspolažem
-ona pošalje dupe
-ti pošalješ kurac
svi sve videli. amin.
malo grubo rečeno, ali manje više to je suština, tako ide sa manje ili više ubedjivanja.
p.s. smatram neukusnim da riba šalje sliku svoje pičke kao i da ti njoj šalješ sliku jaja.
Tačno, maestro, valja pristojan biti i u bordelu i na ročištu za otmicu.
janpi, ona ti posalje sliku sisa.
onda joj ti kazes "saljem ovu sliku tvom caletu ukoliko mi ne posaljes sliku dupeta"
ona ti posalje sliku dupeta.
onda joj ti das kurac.
slika pičke može samo ako će ovako nešto slatko da napravi
http://www.dodaj.rs/f/38/82/3cydr1UD/22222222222222222222.png
mačkica lepa
mačkica lepa a konji vrani
PROKLETA MAČKICE STANIII
jel imate i vi taj trip da vam neke zene nisu lose u faci i dali bi im da vam popuse ali ne biste ih jebali?
samo obrnuto
Ja ne znam koji trip nisam imao.
то једино ако је лијепа у фаци а није се запрала, тј ушчула се лол. иначе њет
имам добру порнићарку што се тиче тога, ко оће нека се јави на пвт