Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Spermu skuvaj u njemu
Sipaj malo votke, borovnice i led. Izlupaj led malo ako nije jak blender ali mislim da ne moras
http://www.sweetfreedomblog.com/2011/02/avocado-carob-mousse-pudding-recipe-to.html
Vidro, 2 deci mleka, banana, 1 jaje i 200 grama eurokrema. Smućkaj i kreni u teretanu.
Ubaci i protein od 98 posto haha
Zasad ovo s votkom obećava haha
Bohore, jbt ljeb nepeceni, đe ćeš živo jaje u šejk?
Ma ide brate i živo kad se sprema šejk za ovo. I to što dobiješ piješ iz 3 puta dnevno. Za mesec dana ako ne nabiješ 5-7 kila ovde me seci.
Pseto zna sta zene zele
3 x dnevno :)) mnogo je.
Jel ovo danas početak sranja u državi?
za drzavu ne znam al u beogradu zatvoreno sve oko kneza milosa sto uz radove na autokomandi pravi opstu jebadu jebem im se sa majkom vise ne moze covek do skoci do grada da zavrsi na brzinu sta mu treba
Moze li se do Marakane normalno doci sa autoputa?
samo nenormalni ne dođu
Znam da su kopali tamo oko sendviča i pumpe.
Ne znam sta je normalno ali kolima do ljutice bogdana(blagajna) ne mozes normalno(desno iz kruznog toka) nego moras pravo gore bulevarom pa posle marakane desno pa opet desno(tako te put vodi)
Ocu do kruznog toka. Samo mi dotle treba.
ako si pesaka isti ti je kurac
Migavac levi metak u cevi uvek parkiran van propisa
Pa jeste. Dobro je.
E neću da patišpanjišem, al kupila sam si neki preljep veliki blender i ne'am pojma šta da spremam u njemu sem šejkova od banane na hiljadu načina.
Ideje, anyone? Slano, slatko?
срце моје, немош да патишпањишеш са нечим што кошта пар иљада. куцај смоотхие реципес и добићеш гомилу сајтова са рецептима, на неким чак имаш и да чекујеш које састојке имаш па ти он понуди све варијације. ја кад правим у сваки додам протејин или креатин свеједно од састојака