Jebo fino, to je samo poslovno, da ne zezam kaizena :)
Kad je ljubav u pitanju tu sam srednjevekovan, ili je ima ili nema. Jebeš viteza koji procenjuje da li da ljubi kupi novu haljinu ili novi pojas nevinosti.
Jebeš viteza koji procenjuje da li da ljubi kupi novu haljinu ili novi pojas nevinosti
Ma jebem ja tebi mater. Nisam ti ja kriv što ti se ne diže kurac više.
Rasni nastaviću da ignorišem tvoje postojanje, znamo svi da si 96. godište i nevin.
E čekaj malo. To već nije u redu. Ako ti dobiješ ban za ovu diskusiju onda i ja zahtevam isti tretman, pičkinski bi bilo da samo ti trpiš. Da se razumemo.
Svi znamo koliko je Maestro bogat - toliko da prodaje dukseve koje je iznosao i koji su mu se omalili na Vuki.
Takodje svi znamo koliko je ružan da bi imao devojku koja nije fiktivna. Il sirotica prosto ne vidi na oči.
Jebo fino, to je samo poslovno, da ne zezam kaizena :)
Kad je ljubav u pitanju tu sam srednjevekovan, ili je ima ili nema. Jebeš viteza koji procenjuje da li da ljubi kupi novu haljinu ili novi pojas nevinosti.
Koji ti je kurac, samo sam pitao za mišljenje.
Ma jebem ja tebi mater. Nisam ti ja kriv što ti se ne diže kurac više.
Rasni nastaviću da ignorišem tvoje postojanje, znamo svi da si 96. godište i nevin.
glup si brate, ne kupujem telefon da me ona više zavoli ili da porastem u njenim očima nego vidim da joj je potreban, slepčino.
Popušiš mi masnog jazavca, kakvo je to pitanje "Ja imam para, a moja riba je sirotinja, da li da joj kupim fon?"
Prihvatam samo ako objasniš da si se zajebao u pisanju i da nisi tako mislio.
Možeš da prihvatiš samo da mi popušiš kurac
Hahhaha. Dal ste nirmalni vi da uopste odgovarate maestru na njegove gluposti. Maestro, daj kumu nek je jebe pa na masnu pivčugu!
Ne mogu, postim pa ne stavljam svinjetinu i govedinu u usta.
Ćuti Miloše, vidiš da se jebemo po netu, dosadno obojici.
a teraj se u kurac, što si me isprovocirao bez veze, sad ću popiti bančinu
E čekaj malo. To već nije u redu. Ako ti dobiješ ban za ovu diskusiju onda i ja zahtevam isti tretman, pičkinski bi bilo da samo ti trpiš. Da se razumemo.
Svi znamo koliko je Maestro bogat - toliko da prodaje dukseve koje je iznosao i koji su mu se omalili na Vuki.
Takodje svi znamo koliko je ružan da bi imao devojku koja nije fiktivna. Il sirotica prosto ne vidi na oči.
P.S. I sve da imaš lovu, jadnik si i žao mi te.
а реално брате одакле му паре кад је избјеглица
Bogat mladić i oće da joj kupi telefon od 50 evra. Maestro, da nisi progutao jednu nulu??
http://i.imgur.com/mcvhCP3.jpg
haha a ja dao minus jbg
Čestitaam, osvojio si Čavezovu nagradu za najbedniju izjavu meseca.
Najjace je sto nema devojku.
Ne svidja mi se ovaj "novi" Brus! Umodujte ga opet al nek ne moderise, nesto kao Smare :D
Srbin osvetnik usro lolo
Ovdjekarce fali direkt malj u čelo umjesto registracije, pa da svi budu fini i mirišu cvijeće, kao Ferdinand.