Разноразно питање

1. Mene nisi, sad sam tužan.

2. koji kurac sa posterima?
    10 strana popularnih samo vučić vučić vučić vulin vučić nikolić dačić vučić vučić vučić pa onda par komada fazon skrinšot nekih vesti sa jadnim komentarom
    Pesimizam jezivi

3. Predlazem da se od sada po defaultu brisu svi takvi posteri ma koliko dobri bili. Reakcije sa njima mogu da ostanu jer ne zna raja da napravi GIF.

4. Two steps from hell, epic muzika, sad ću da se setim imena pesme.

Treba da je ova.
    https://www.youtube.com/watch?v=jIxas0a-KgM

5. Slobodno reci nije... jeste... hvala... :)

6. O čemu se radi, odnosno može li se ovo kako zakonom zabranit, eventualno da ih ne emituju u tim količinama.

Uđoh maloprije u kuhinju da uzmem nešto da jedem i čujem iz dnevne pitanje "Jesi li ikad imala seks na javnom mjestu?", odgovor "Da.", sledeće pitanje @Jesi li ikad imala aralni (sa a) seks?", odogovr isto "Da." (ovo neka đevojka pita ljadro neku) i pita treće pitanje nekog lika "Hoćeš li u budućnosti prevariti osobu s kojom si?". On dade kakav takav odgovor, to me malo začudi, veli ne znam šta nosi danas a šta sutra, al inače ne bih.

Zar u 21. vijeku da se to gleda kad ti je toliko mnoštvo sadržaja udaljeno na samo dva klika...

7. ja sam bogat a moja devojka siromašna. fura neki sranje telefon, nije android, pa sam mislio da izvadim 50 evra i kupim joj neki, šta vi mislite?

8. Ti jedino što si jebao u životu je bila lutka na naduvavanje.

9. Не навикавај је на такве ствари. Куповаћеш јој тако једно по једно, па ће сама да почне да ти тражи много скупље ствари. Ти ћеш да је одбијеш, а онда ће кренути да те уцењује. Купује се жени, девојци не. Наравно неке ситнице око годишњице се не рачунају. Ако немаш стални и већи избор прихода не изигравај спонзора па ни за ситнице. Има родитеље па нека јој купе телефон.

10. bolje joj baci onako i reci na ti sirotinjo, akosi pametna kupices dobar andriod i prikljuciti se drustvenom zivotu i ucestovovaces u zivotu oupste.

11. ma ona je jako dobra i skromna, i kad bih kupio ubedjivao bih je sat vremena da prihvati poklon. ne glumim sponzora nego mi zao kad je vidim da koristi onaj socijalni telefon u 2015 i preko njega ulazi na vacap i fejsbuk. koji su androidi najbolji odnos cene i kvaliteta, da ne kazem jeftiniji, lol

12. Treba li nekom vukajlijasu domaci mis (mus musculus) ? Kao ljubimac, ili kao hrana za nekog drugog ljubimca (tarantulu, zmiju...)?
    Okotila mi se misica, pa cu uskoro morati da se otarasim viska miseva,pa ako nekome treba nek se javi.

Takodje, ako neko hoce sirijskog hrcka kao ljubimca, i za to moze da mi se javi. Imam 10 malih i njih uskoro moram da razdvajam da ne bih dobio 10 na kvadrat hrckova.

Laki za odrzavanje, jeftini za odrzavanje, simpaticne zivuljke.

13. Маестро

Брате... Уради, ако мислиш да је тако најбоље. Јесте да "испод сваке Мире, сто ђавола вире", али нико од нас не зна лично твоју девојку. Мислим да се превише залећеш, али опет не могу ја да мислим твојом главом.

14. Hahaha, puna kuća glodara! Hahahaha

15. Hvala Fender, to sam i tražio, mišljenje ostalih

16. Ne seri Maestro, ako misliš da joj nešto kupiš onda kupi, nema potrebe da ovde patišpanjišeš. A ako samo kenjaš tek da nešto kažeš onda je to nisko. Uostalom - sve se svodi na to da li vas dvoje funkcionišete zajedno ili ne. Koga boli kurac da li si joj kupio fon ili ne?

Da ne pričam o tome da možda ona baš VOLI taj svoj socijalni fon jer je deset dana negde radila za njega i da joj puca kurac za tvoju lovu (podrazumevam da nisi lažov i da sve ovo pišeš iskreno).

ERGO: Ili kupi fon i ne seri ili nemoj da ga kupiš i svejedno ćuti. Ona te ili voli ili ne voli, ako skupi fon to može promeniti onda ti je jasno gde si.

17. ŠUUUUUUK
    Brus temfino popišao.

18. Брус?
    Каизене, умодуј Бруса опет, почео је да се чудно понаша! Био је фин човек док је био модератор! Лололо