Разноразно питање

1. povraća mi se više od tog tvog skandi humora
    hoćeš li ikada prestati?

2. Krompiru, 100% je u pitanju je upala ligamenta čašice, ono đe se refleks kuca čekićem, Moguća je i upala hvatišta tog ligamenta za kost. Mirovanje, stavljaj povremeno malo leda, nogu na jastuk ako se javi otok, Fastum gel nikako, smanji hod NIZ stepenice i nizbrdo, jer će koljeno vrisnuti. A onda ćeš opteretiti meniskus, i onda ćeš kod ortopeda na cap-cap. I odjebi od tog maratona, stradaće koljeno ziher.

3. Ajde ne lupaj jebene gluposti

4. Bohore, nadam se da ne govoriš meni. Nemaš argumente i nisi kompetentan da pomogneš čovjeku.

5. nisi ni ti jebo te bog!

6. Evo nam ga još jedan student medicine.Jedan vejvrajder nije bio dovoljan

7. @celtic, sad si me uplašio. Kad si pomenuo stepenice, da dodam, bilo da se penjem ili spuštam, tad isto osetim bol.
    Maraton je za mesec dana, to je zapravo pešačenje po Fruškoj, nema trčanja, ako bih mirovao, verujem da mi ne bi bio problem tad ići.

8. Seltik je fizijatar koliko ja znam, meni je odlicne savete dao kada sam bio u problemu

9. Nash Bridges
    povraća mi se više od tog tvog skandi humora
    hoćeš li ikada prestati?

Pa idi povraćaj. Zaboli me kurac za tvoje mišljenje.

10. Jesam ja toliko neaktivan na sajtu da ste se za rekordno vreme svi uspeli popičkati tako fino? Dajte neki konstruktivni kriticizam jedan drugom, a ne odma' pišanje po sirotinji, jeb'o vas ko vas sastavio. :D
    Na Brusovu foru sam izvrištao jer mi je zanimljiva i domišljata, celtic je dao najopširnije objašnjenje, ako nije u pravu, može se ispraviti tačnim činjenicama, ne mora odmah loša reč.
    Krompir Gandhi

11. Ma ne sekiraj se, ima tako čovek neki problem sa mnom, juri me i ovde i na FB, morao sam da poskidam sve zajedničke prijatelje da čovek ima mira od mog humora.

12. Ne mora odmah loša reč ali pojedini samo to razumeju...

ponovio bih još jednom da je celtic fizioterapeur i fizijatar i jedini stručan, bar koliko ja znam.

13. Ma ne svadja se niko jebote nego ces ti kurac na to pesacenje gledaj da ne fasujes plasticno koleno jebala te setnja da je dobra ne bi ljudi kola izmisljali

14. Nije mi toliko do šetnje, nego inat starom koji kaže da sam nesposoban za bilo šta, a i prošle godine mi nije verovao da sam prešao 35km, iako sam mu pokazao i slike i pečat u knjižici. Al' lud sam, pa ću zbog inata da fasujem povredu ako treba. Mada, rekoh da je bol jako slab, ali kad se javi duže traje, pa sam uveren da ću uspeti do tad da se popravim malo.

15. Evo nam ga još jedan student medicine.Jedan vejvrajder nije bio dovoljan

Dušane, nisam student medicine ni doktor i za razliku od njih, ja stvarno moram znati svoj posao ;-)

Krompiru, hodanje je druga stvar. Ako odmoriš/smanjiš tempo, moći ćeš hodati po šumama i gorama. Ako ima kakvih detaljnijih pitanja, šalji na PVT, da ne nerviramo ove silne samouke doktore na temi.

16. Meni je fastum pomogao i šta sad?
    Ljudi pišu iz iskustava. Celtik je i fizijatar i babica i kuvar i Vučić. Nemojte srati koj kurac. A i ovde kenjamo jeri lečenje preko neta je za dijabole

17. I da seltike, ono sam baš tebi rekao!

18. Boh, nemoj uzrujan biti :'(

19. Bolje da sno otisli u cacak da branimo debelog i jedemo pecenje inace ima da slusamo i njega i vidru kako kukaju ovuda mesec dana kaki kurac karatisti

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.