Разноразно питање

1. Nikako sad u Čačak, sad se vezuju maline, ima posla danima.

2. Ma da ne bi vezivao mozda
    moze samo i debeli sa sve tim karatistima da fasuje

3. Tebi je fastum pomogao, ali nema veze. Ako ne znaš hoće li pomoći krompiru, kako mu možeš preporučiti da ga koristi? Ponavljam, meni je to posao, koji raidm godinama, i ko si ti da spriječiš da savjetujem ljude, sram te bilo? Ako nešto ne znaš, nemoj jebati mene koji znam. Dosta mi je vas sveznalica, samostalnih ljekara, koji pljujete po svemu u bijelom mantilu, a kukate ko pičkice kada vas zaboli.

4. Doktore, da te pitam ja ozbiljno - kako ti se čini alpenkrauter krema? Meni dosta dobro čini za mišiće i zglobove.

5. Jebote koliko se malo ljudi zajebava i uživa na Vuki... Svi su nešto ratoborni i svađalački, čak više nema ni trolovanja, samo nešto brutalno i na silu, i nekad mi se čini da svi dolaze samo iz navike...

Jebote, ako te nešto boli idi kod lekara. Ako si sportista (nekakav maraton spominješ, valjda nije u duvanju), možda imaš nešto komlikovanije i zato idi kod specijaliste.

Celtic je fizijatar, i rekao ti je verovatno šta je, al svakako je bolje da odeš i uradiš ispitivanje i znaš tačno na čemu si. Nije to prehlada, pa da ti kaže da piješ supice i čajeve pa dođeš za tri dana ako ne bude bolje.

6. Bruce, iskreno, nisam imao iskustva s njom/niko meni poznat je nije koristio, ali ako tebi pomaže, nastavi koristiti.

7. Nešto je u fazonu konjske masti, ali je meni bolja. Glavni sastojci su joj nana, hajdučka trava i majčina dušica. Dobra krema, nego sam mislio da možda imaš neko iskustvo kao za fastum pa da se ne zajebavam.

8. zdravo je i izmokriti se sebi na bolesnu nogu

9. zdravo je i izmokriti se sebi na bolesnu nogu
    i staviti list kupusa preko

10. i dati poganoj zenetini da izije sarmu

11. I da se namaže malo sveže kravlje balege i pospe origanom

12. Origano je ključna riječ.

13. Jebote, ako te nešto boli idi kod lekara. Ako si sportista (nekakav maraton spominješ, valjda nije u duvanju), možda imaš nešto komlikovanije i zato idi kod specijaliste.

Celtic je fizijatar, i rekao ti je verovatno šta je, al svakako je bolje da odeš i uradiš ispitivanje i znaš tačno na čemu si. Nije to prehlada, pa da ti kaže da piješ supice i čajeve pa dođeš za tri dana ako ne bude bolje.

Dva dana sam išao kod dva različita lekara opšte prakse u studentskom centru i oba su mi rekla da stavim oblogu. Karton mi je u drugom gradu, pa ne znam mogu li ovde negde ići kod redovnog lekara, tako da bih makar voleo da znam šta lično mogu da preduzmem da makar malo učinim prevencije.

14. E jbg, ne znam kako to ide, ali verujem da mogu da ti daju uput specijalisti, obzirom da imaš problem a njihova rešenja ne pomažu

15. Eno ga sad. Krompiru, gotovo je. Ja bih to odmah išao operisati. Nije bitno gdje, bitno da ti neko pomogne :-)

16. Verujem da si lekar i da možeš pomoći, al ipak kad vidiš odmah je druga stvar.

17. Ono, nisi telepata, na to sam mislio ;)

18. je l' zna neko kako da ispumam loptu, tj da malo ispustim vazduh? prepumpao mi je danas jedan lik

19. Pa brate pritisneš je nekako malo. Najbolje ti je da sjedneš na nju i drkaš i taman dok svršiš će da ti izduši dovoljno

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.