Разноразно питање

1. Ја знам само - Инспирисан бебама сторио Памперс...

2. E, to je to! Nije prirodom nego bebama... A meni sve u glavi Perfeks, a ono Pampers :) Hvala ti, Đole :)

3. Лололо, ја се зајебавао...
    Драго ми је да сам помогао лол.

4. Šta znači na ljekove ono 2 x 1? Je l dvaput dnevno ili dvije doze odjednom? Jednom u dva dana? 2?

5. Два пута дневно по једна таблета.
    Увек ти је први број колико пута на дан а други број колико комада.

6. Интересује једног пријатеља како функционише довођење пубике у студио у емисије. Приметио је исте људе у публици у емисијама на Првој и Пинку. Е, сад, Пинк је ваљда на Кошутњаку, а Прва негде другде, шта ја знам. Па ако има неко да ми објасни ово. Како се доводи та публика, да ли су плаћени, како све то функционише? Питање јесте мега глупо, али можда неко зна одговор.

7. Plaćeni su, oko 1000-2000 po emisiji, smeješ se i tapšeš kad ti kažu. Ne smeš da pričaš, barem ne glasno, bio je moj brat jednom, dobio 3000 za dve emisije na Pinku. Ali jako teško se upada, njega je ubacila ribina drugarica neko i to jedva taj jedan put.

8. Хвала пуно. А знаш ли нешто што се тиче положаја студија. Пошто каже да је видео исте на Пинку и Првој, па да ли су они у некој фирми или групи где се сви колективно шаљу у публику или другачије функционише?

9. mozda ima neki sindikat iznajmljene publike u sou programima? pa oni salju svoje clanove po emisijama....

10. Значи нешто као оне студентске задруге, такво неко удружење?
    Хвала на озбиљним одговорима на чудно питање.

11. Nema sindikat ni udruženje, nego su to obično ustaljeni ljudi, za koje ovi iz studija znaju da uvek mogu da dođu i znaju šta rade. Čuo sam da ima jedna baba koja se bukvalno bavi time. I naravno, uvek ima ljudi preko veze.

12. а Прва негде другде, шта ја знам.

U Ugrinovcima.

13. Ja sam bila na nekim snimanjima na Prvoj. Tesko se upada na ove popularne emisije. Dobila sam po 400 za svaku jer su svi zivi uzimali proviziju. Lopovi. S tim sto se za prvo gledanje ne placa, vec za svako sledece snimanje. Organizovan je prevoz do studija.

14. Našta dajete pluseve?

15. Našta dajete pluseve?

ja za komandni napon, ne može drugačije

16. Našta dajete pluseve?

Na definicije.

17. Da li uspavaju nekog tokom operacije krajnika, ili ide samo lokalna anestezija?

18. Da li uspavaju nekog tokom operacije krajnika, ili ide samo lokalna anestezija?

mene su lokalno, istina to se desilo prije nekih 35 godina, moguće da je sada drugačije :)

19. Jel zna neko kako da na visti nesretnoj menjam MP3 fajl?
    Pritom mislim na autora, album, ime pesme, a ne na prčkanje sa zvukom.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.