Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
http://i55.tinypic.com/29236eu.gif
Да ли бисте радије били Румун или Бугарин? Ломим главу овде на чајанци са неким професорима.
Хм...Бугарин.
РУМУН! Они знају да се против Срба не ратује! лоло
Што имплицира да су паметнији! А како сам ја ванвременски паметан, лежи ми да будем Румун!
Rumun jer su Bugari govna i pičke ceo život, a i nisu Sloveni. Dobro, nisu ni Rumuni, ali pre bih bio Rumun. Jes' da imaju pun kurac Cigana u državi, ali opet pre Rumun. Sve osim Bugarina i Šiptara. I Srbina. Mi smo pre svih njih najjadniji narod. Prodali bismo se za kilo jeftinijeg šećera.
Ја бих био обојицу!
Rumun, ko Mogsha.
Које питање... Па пре бих био и Словенац, него Бугарин.
Хахах. Што?
Нису Бугари ТОЛИКО лоши.
Ја би Бугарке био
И'ам ја једно питање... Кој' се курац дешава са људима и што се тако масовно самобанују, односно траже да буду бановани?
Jedu govna. Hoće da budu do jaja, da kažu kako oni odoše da jebu. Da su prerasli ovaj kurton sajt.
Normalan narod se samo odjavi.
Dakle,
Па тако нешто и ја контам... Ал' шта знам.
Je l' zna možda neko kako glasi nastavak neke reklame ili slogana 'Inspirisan prirodom stvorio...'? Tako nešto, možda sam i pobrkala neke reči, ali ceo dan mi se vrzma po glavi... Šta je stvorio, ili ko je stvorio?
Da nije ona reklama de pokazuju stenčuge, planinske izvore, ječam i ostalepičkematerine i kao dobiju Nikšićko pivo?
E, možda jeste... Možda i ne kažu ništa posle 'stvorio', ne mogu da nađem na netu...
National geographic - inspirisano prirodom. Reklama za neke kolekcije za dekoraciju zidova. Sad nađoh ovo na Google-u.
Ne znam, ne sećam se reklame za dekoraciju zidova... Možda je ipak ovo pivo, ali nije ni bitno sad :)
Мсм да није ни једно ни друго, али не знам шта је... Сетићу се! х)
Meni je na vrh jezika, Enemi, ali nema šanse da se setim :)