Prijava

Ne znam šta bi rekao, čisto akademski gledano voleo bih nekad da probam efekat, ali se plašim da bi završio kao pseto lupajući glavom u zid. Generalno se plašim svake hemije i svih farmacina, nije to zadćabe milionska industrija.

Ma ja oću da probam. Zapravo, cima me neka milfača jako lepa. Nemam problem sa dizanjem kurčine više od 2 puta godišnje, to je normalno jbg al ne mogu ni da jebem 4 sata bez prestanka jebeš ga. Oću da joj dušu isteram na nos ili da se zaljubi ili da me nikad ne okrene više.

Mislim da je ova 100 miligrama. Rekoše ovi moji divljaci da razmutim u mlaku vodu u 2 deci i da grunem na ex. Čarolija počinje za 15 min. Kažu da je na biljnoj bazi i to.
Šta dobijam ako popijem pola čaše? Ispada 50ml ili dva umesto 4 sata, kako to ide?

Pitaj Smorku ili Gugija, oni su ti farmaceuti ovde.

Hahaha nisam brt imao problema sa dizanjem nego uzeo cisto da vidim sta ce da bude a posle par puta uzeo u izuzetnim situacijama kada ocu da jebem celu noc(nisam zmaj od sipova jbg) ili kad je jebanje troika(u ovim slucajevima i ne treba nista jer sam dovoljno napaljen al se desi da se zanesu i ne obrate paznju na tebe pa tad oce da padne)

brate, nije ni čudo što si mršav ko motka, 'ladno mogu da ti poverujem sve što pričaš :)

Cimaću Smorku večeras. Gugi ume da bude lud pa da mi nesatre zdravlje jbg

Bruce, kad shvati da bez malo stomaka ne može, biće zreli džukac, a ne pseto. Pseto, ako oš malo se udebljaš, manje žvaći hranu.

човек пита да ли је неко узимао и какава су искуства и одма се јави гомила људи да каже како то њима не треба и како кидају тог либида, змај од шипова стајл па плачем буквално

хтео сам једном виагру да узмем ал ме тадашња риба баш много озрачила пошто је лекар, са хиљаду неких медицинских аргумената зашто то не ваља и наравно оним да ми не треба. онда сам је омекшао са причом да хоћу чисто да видим како ради и да се фазон јебемо целу ноћ до ујутру док не паднемо и да сутра не може да хода и да на послу њу лече а не она пацијенте. ту се већ предомислила лоло, ал се нисам исцимао да набавим у том неком периоду па је остало на причи јбг

елем, ја немам искуства са камгром али сам купио једну кесицу, онај желе фазон. узео сам по принципу злу не требало, ако сам пјан/мамуран а морам да оставим добар утисак, тј. нема поправног. типа наватам се са до јаја рибом па ако ми не иде баш најбоље због не знам ни ја ког разлога, чисто да не сјебем први пут и да оставим простор за маневар и следећа виђања.
a то препоручујем и вама! офишл лајфхакс бај шомара™
ма нема на чему

Šomi, nisi dobro skontao - nije da nama ne treba zbog jakog libida nego nam prosto ne treba :)

Bruse, tebe previse poštujem da bi te napušio al svako ko vodi neki normalan zivot pod tim mislim moje normalno a da ima izmedju 20 i 30 godina a kaže da mu kurac bar 2 puta nije zakazao sere prejako. Ove mladje ubija makar trema pa se ukenjaju i kurac im se u dupe uvuče a ove starije već muče problemi pare, cigare, neredovan život itd. I kad se ne digne džordan ništa što pauza od 15 min i pljuga lagana ne može da reši al se piše ko minus.
Oću da prcam a da ne mislim na sex, nači ono da mi okrene leđa i da se zanima a ja da blejim na četu fazon. I to da traje par sati.

Ni ti me izgleda nisi skontao, ali nema veze - nemam ja ništa protiv da se proba, rekoh gore da me zanima dejstvo ali da nikad nisam probao. Nemam problema sa erekcijom, a nemam ni problema sa shvatanjem mogućeg problema. Već pet godina se ovde zajebavam na svoj račun po tom pitanju iako nisam ni u jednoj negativnoj grupaciji.

Kapiram da može svašta da ti se desi u životu i kapiram i tvoju znatiželju, smatram da je sasvim normalno da osetiš potrebu da isporbaš i tu opciju. Ako ni zbog čega drugog onda makar samo zato da u kafani možeš pričati kako si lupao glavom u zid jer si popio dve viagre, a riba te ispalila :)

To ipak nije razlog da se osetiš prozvanim zbog zajebancije na račun erektilnih pomagala.

Ma ne osećam se prozvanim si lud ovo je apropo Šominbgd posta da se ovi odma ističu ko zmajevi od šipova.

Ja sam samo reko da ne osećam tegobe još..nisam jebo 4 sata valjda ima 15 godina tj od kad sam u braku a i nemam protiv koga toliko da se bakćem, protiv svoje rodjene žene je skroz glupo da se cimam toliko...

kontam da naidje neka druga verovatno bih prepustio mladjima...

Oću da prcam a da ne mislim na sex, nači ono da mi okrene leđa i da se zanima a ja da blejim na četu fazon.

hahahahahahhahahaaha

Brate ko je lud da navadi svoju zenu na to. Posle ne mož da joj izbiješ iz glave da ima opcija da traje 5 sati. Treba da radim za Kamagru jebenu samo

Znam ja jednog što je došao kući umoran sa građevine, legao na leđa i rekao ženi kad je tražila: "Znaš gde ti je, radi šta hoćeš, a ja spavam". Potrajalo mu je čekanje posle, baš se lepo uželeo.

Bohore, imaš ti nekad svetle trenutke ...