Разноразно питање

1. Модови, почните мало да бришете дефиниције са лошим скором. Стигао до 6. стране најновијих дефиниција, једва десетак дефки имају позитиван скор.

2. dje je ona definicija kad se deda davi sumecom tabletom hahahahaa

3. Kako da izdejstvujem da budem trajno banovan a da nikome ne moram milu majku da psujem? Mislim, znam za varijantu da mogu da molim modove, ali do sada su moja obraćanja modovima nailazila na reakciju kao da su oni trajno banovani.

4. ЕВО ЈЕ АААААААААААА ОПЕТ САМ ОПЛАКАО ОДАБЕРИТЕ ТРАЈНО ОВО
    ГУШИМ СЕ
    http://vukajlija.com/zamalo-da-ubijem-dedu/191411

5. to je to hahahahhahahahaha

6. CapooN, odjavio sam se ja još pre dva meseca (ovo mi je dupli, sa glavnog ne dolazim) ali hoću da budem trajno banovan.

7. Ima ina igra udariš Pingvina močugim i on klizi po ledu i broji se kolikk metara je odleteo. Bilo na starijim telefinima, ima li sad?

8. I tebe jebe tastatura na fonu a? Koji imas, je l neki flegsip?

9. Ozb da znam je li moj bolji

10. artuditu, drago mi je.

11. Imao sam tastaturicu na starom xperia mini pro prelepo je bilo, sad nikako da se naviknem, razvucem ovu tastaturu preko pola ekrana al opet masim, da li neko ima ovaj problem

12. g3 precenjeno govno
    poyy

13. Au kapone nije ti ovo trebalo

14. u pitanju je igra Yeti sports

15. Al nema ona igra sa močugin..ili se olaća.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.