Разноразно питање

1. Пази, строго социолошки посматрано, ако гледамо са позиције позитивизма, непобитна је чињеница да све што је везано за горенаведено питање, а притом тражи рационало објашњење и посматра друштво као једну нееластичну форму, све уз моралне постулате који су утемељени у савременом свету, може се рећи да је одговор крајње концизан, али не и темељан, и осврће се на човека као појединца који је способан да утиче на заједницу: деградација морала таква је појава да пукла цев у Борчи.

2. Има ли неко идеју по каквим продавницама да тражим муштиклу да пазарим?
    Посебно ме занима TarGard Permanent System Filter (као Дјукова), да ли зна неко где има таква да се купи (очекујем одговор мој другара Бушида)?

3. Ја имам муда, али немам пазух :( Тј. длаке испод истог. Длакав сам једино по глави, мудима и ококурца, ово остало иде од "жалосно мало" до "бебина гуза". Требало је да напишем ово у "Јадању" или "Да ли сте знали да...", али боже мој.

Мој случај, али ја сам још гори, јер на глави још увек немам ни браду ни бркове, (ни не надзиру се, ако је граматички исправно ок, ако није, јебига) а имам 16 год и месец дана. Физички заостао.

4. Aj neka mi neko kaze neko dobro ime ekipe, treba mi za mali fudbal.

5. Jebene drkadžije.

6. Šalim se, Crni asvalt.

7. Ubice s ulice :)

8. Mislio sam bombasi samoubice. Ne mogu da smislim nista sad, malopre me covek probudio, kaze moram brzo da smislim.

9. Čuo sam, još veća legenda Žika nam je pričao. Tuga, stvarno tuga. Nije baš da sam bio nešto naročito zabrinut, ali opet, kad nam je rekao kakva je legenda bio, bilo mi je žao... Ali Žika mi je neponovljiv! :) Danas nam donosio neki šlem i mač koje je dobio na poklon od studenata na ekskurziji. 'Naš koi haos brate! :D

Meni je Stanojević držao predavanja iz rima i istorije, jedina predavanja na koja sam redovno išao, strašno zanimljiv čikica, nevjerovatno objašnjavao, odličan odnos sa studentima, al' niko kolokvijuma nije mogao položiti (ja uradio dva kolokvijuma, i na oba sam dobio 3 a ocjene su od 5 do 10 xD).

10. Zašto se moralne vrijednosti ne razvijaju uporedo sa tehničkim napretkom? Zašto razvoj morala danas stagnira?

Moral je slobodan, obaveznu snagu vuče sam i sebe, ostvaruje ideal čoveštva.
    Moralne norme su lišene organizovane sankcije. Hoće li sankcije biti i kakve ili je uopšte neće ni biti zavisi od reakcije članova neke društvene zajednice. Šta je za datu društvenu zajednicu dobro a šta zlo - nezavisno je od ljudske volje i shvatanja. Prije svih - materijalni uslovi (način proizvodnje prije svega) određuju šta je objektivno dobro. Znači, moral nije tajanstven - moral je objektivan, dio je stvarnosti.
    Svaka grupa stvara svoj moral, sveki pojedinac stvara svoj moral, svaka zajednica ima svoj moral. Kao što su objektivni uslovi različiti tako i moral mora biti različite, jel tako? E, a kad je klasno društvo u pitanju - najtipičnije razlike se sreću kada se uporede morali neprijateljskih klasa u istom društvu. Oni su suprotni, jelde? Svaki od njih je moral za svoju dok je za suprotnu klasu - nemoral. Zanimljivo, jel tako?

Izvuci zaključak, sve ti je servirano. :D :D :D

11. Jesi ikad bio na Žikinim predavanjima? Ako nisi, zaista ne znaš šta si propustio... Čovek je živa legenda. Kad vidi da ga ne slušamo pažljivo, krene sa nekim pričama da se upišaš! :D

12. Jel ima neko na Vukajliji da nije na pravnom? Šta je sad ovo i vas dvojica sta na pravima?

13. Како да јебено наместим јебену аутофилл опцију на јебеној Опери? Има ли тај јебени браузер ту јебену могућност? Јебено.

ЕДИТ: Бре, заборавих. Односи се на аутомацко попуњавање никова при логовању и то, не на сајтове, то већ има по дифолту.

14. aj neko pomoc.

skinuo sam onu seriju kelifornikejsn rar oblik i otvorio i pustam je na divx plus plejeru. i skinuo sam prevod isto rar oblik ali ne znam kako da ga namestim. aj ko zna

inace, najbolje bi bilo da mi date link za online gledanje sa prevodom. to bi bilo naace.

15. Daj bre mora da zna neko

16. ‚Prevuci jbni prevod na prozor videa.

17. ko bi reko da je tako lako
    hvala.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.